2777
2789
عنوان

تا حالا شده بخواین از دست بچه هاتون فرار کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 50 پست
منم دو تا دارم پسرن دیشب داشتم به شوهرم میگفتم دلم میخواد برم تو کوه یه خونه بسازم خودم تنها هیچکی ن ...

اره شوهر رو نمیخوایم بابا

خودش یه مته ی رو اعصابه

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم
الهیواقعا شرایط سختیهر روز صبح میگم امروز بیشتر صبوری میکنم ولی نمیشه

دقیقا مثله من،اما واقعا اعصابم نمیکشه،یهو از کوره در میرم،واقعا نمیدونستم بچه داشتن انقدر مشکله،البته تین تفلکی ها هم گناهی ندارن هوا الوده نمیشه رفت بیرون همش تو چار دیواری برای همین شیطونیاشون زیاده

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو تا پسر شیطونه ۱۳ و ۹ ساله دارم شبا که خوابن عاشقشونم روزا همیشه می خام از دستشون فرار کنم

من هیچ وقت به این فکر نمیکنم ک دوباره بخوام بچه دار بشم

من قبل بچه دار شدنم خیلی آدم آزادی بودماما الان هیچی برا خودم نیست دیگه

اخ گفتی من ده سال منتظر بودم بچه بیارم هرکی میگفت سخته باور نمبکردم الان ۱۱ماهه ب گو ه خوری افتادم مبگم کاش بچه دارنمیشدم هییییچیم حتی ببخشید دسشویی رفتنمم براخودم نیس خستم باید همه چی رو بااین بچه تنظیم کنم.

البته ی بچه ی من تقریبا نسبت ب خیلیا آروم من بیشتر از طرف شوهرم آرامش ندارم.و این رو بچه داریمم تاثیر میزاره.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من حس میکنم بادی دو سه روز برم مسافرت یدون شوهر و بچه

اگه بشه که خوبه،اما میدونم اگه هر کدوممون یک ساعت از بچموندور باشیم خون گریه میکنیم😂

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
اخ گفتی من ده سال منتظر بودم بچه بیارم هرکی میگفت سخته باور نمبکردم الان ۱۱ماهه ب گو ه خوری افتادم م ...

منم آزادیم تموم شده دیگه

هرکی میگه بچه میخوام واقعا منصرفش میکنم

واقعا ناشکری نمیکنم خیلی بچم رو دوست دارم اما عصبیم زیاد

مادر شدن شیرین ترین دیوانگیه

موافقم،یه وقتایی به شوهرم میگم دیوانه بودم برا یچه دار شدن زجه میزدم هااا😅

اره به خدااااااااااااااااا

من دوست دارم خودمو بکشم یا فرار کنم برم

هر لحظه و هر روز بهش فکر میکنم امروز بیشتر از هر روز

یا من بمیرم یا برم دورررر بشم از دستشون

خستممممممم خستمممم

کاش خلاص میشدم

من هیچ وقت به این فکر نمیکنم ک دوباره بخوام بچه دار بشم

بچه های من یکسره با هم مشغولن کاری به کار من ندارن فقط چون دو تان سر و صداشون زیاده یکسره فوتبال ، کشتی ، بزن بزن به بازی ، بدو بدو ، جیغ و داد وسر و صدا یا میان تو آشپزخونه کیک بپزن آشپزی کنن آشپزخونه رو به گند می کشن تمیز کاریش با منه

منم آزادیم تموم شده دیگههرکی میگه بچه میخوام واقعا منصرفش میکنمواقعا ناشکری نمیکنم خیلی بچم رو دوست ...

دقیقا من قبل بچه دارشدن تنهایی تااونور ایران مسافرتم میرفتم الان حتی تاسرکوچه نمیتونم برم دیشب داشتم فک میکردم برم دکتر ارامبخش بهم بده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من قبل بچه دار شدنم خیلی آدم آزادی بودماما الان هیچی برا خودم نیست دیگه

دقیقا منم همینطورم ،الان اسیرم ،یه بیرون راحت نمیذاره بریم،دوساله دلم میخواد راحت بازارگردی کنم یا بریم کافه بشینیم یه بستنی و چایی مثل آدم بخوریم همین چیزای کوچیک رو چون انجام نمیدیم ذهن و جسممون خیلی خسته شده

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

چقدر تو تاپیکا دنبال همچین تاپیکی بودم

دخترم یکسالشه

داره دندون درمیاره دهنم سرویس شده

کلااز نوزادیشم بچه آرومی نبود

من توی غربتم دست تنها هم هستم.امروز بقدری بهم فشاراومد زنگ زدم همسرم کلی گریه کردم

اونم مرخصی گرفت اومد

ناشکری نمیکنم امااز مادر بودن خستم

این تنهایی و غربت واقعا پدر درآره

از همین امروز ۱۴۰۴/۷/۱۱میخوام امضام بشه دفتر خاطرات دختر کوچولوم ماهلین❤️امروز جمعه ساعت۵ صبح ومن کنار دخترکوچولوم که خوابه، دارم برنامه ریزی میکنم با رفیق قدیمیم چجوری عصر خوش بگذره بهمون، تنها رفیقم قلبم پایه ثابت خوشی هام👩‍❤️‍👩امروز۱۴۰۴/۷/۱۵ دارم می‌نویسم ،ماهلینم داره تلاش میکنه برای چهاردست و پارفتن، دیشب موقع شام‌خوردن براش میخوندم و دخترکوچولوم از ته دل با اون صدای قه قه ته گلوش میخندید و‌ذوق میکرد انگار تمام دنیا رو به من میدادن🤱 خدایاشکرت ❤️ این پاییز زیبا برام قشنگترین پاییزه 🍁امروز ۱۴۰۴/۸/۱داریم بادخترکوچولوم و همسرم برمیگردیم شهرمون،ساعت۳صبحه و دلتنگم برای خانوادم دوستام و خاطراتم،اما فقط به عشق ماهلینم دارم برمیگردم🍁امروز۱۴آبان۱۴۰۴ ماهلین از دیروز دستشو میگیره به وسایل میخواد بلندشه و دائما باید مراقب باشم شیرینی زندگیم اینوبدون عاشقانه دوستت دارم🍁الان۶صبح۴ آذره دیروزبه معنای واقعی اذیت و شیطنت کردی دخترجون نه گذاشتی صبحونه ناهاربخورم نه گذاشتی آب بخورم نه گذاشتی نفس بکشم😁یادم باشه بزرگ شدی بگم تو غربت چی به سر من غریب آوردی🥲 راستی این کلمه جدید که میگی و هنوزم نمیدونم منظورت چیه،گنگیش یا یه وقتا گیشششت خیییلی نازه دردونم❤️

اره به خدااااااااااااااااامن دوست دارم خودمو بکشم یا فرار کنم برمهر لحظه و هر روز بهش فکر میکنم امرو ...

وای منم اینجوریم

الان نشستم ی عالمه گریه کردم

نمیفهمم چمه

اما روحم خسته اس

احساس میکنم افسردگی دارم

چقدر تو تاپیکا دنبال همچین تاپیکی بودمدخترم یکسالشهداره دندون درمیاره دهنم سرویس شدهکلااز نوزادیشم ب ...

دندون دراوردن که خودش ی پروسه ی جدا داره که فقط خدا باید به داد مامانا برسه

دقیقا منم همینطورم ،الان اسیرم ،یه بیرون راحت نمیذاره بریم،دوساله دلم میخواد راحت بازارگردی کنم یا ب ...

اره واقعا

من دلم لک زده واسه پياده روی زیر بارون تو هوای سرد

خدا رو بابت بچم هزار بار شکر میکنم

اما خستم