2777
2789
عنوان

تا حالا شده بخواین از دست بچه هاتون فرار کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 46 پست
وای منمنمیدونم چیکار کنم باهاشکشاورزی کودک میگه تند حرف نزن باهاش و عصبی نشودیگه یعنی دارم منفجر میش ...

خوب ما هم ادمیم مغزمون خسته میشه من که دوتا بچه کوچیکو شیطون دارم،یه وقتایی به خدا دلم میخواد زار،زار گریه کنم،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب ما هم ادمیم مغزمون خسته میشه من که دوتا بچه کوچیکو شیطون دارم،یه وقتایی به خدا دلم میخواد زار،زا ...

چیکبار میکنی این مواقع

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم
بله عزیزم ، این معنیش این نیست که دوستشون نداریم ، ولی خوب آدمیم ، گاهی خسته و کلافه میشیم دلمون تنه ...

من قبل بچه دار شدنم خیلی آدم آزادی بودم

اما الان هیچی برا خودم نیست دیگه

منکه دیگه بی طاقت میشم، مشت میزنم به دیوار

من یهوقتایی میزنم تو سر خودم یکم آروم میشم،بعد دو روز سر درد دارم😂

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
چیکبار میکنی این مواقع

وقتی خیلی شیطونی میکنن،تند، تند کارامو میکنم میشینم باهاشون بازی میکنم یکمی اروم میشن،دخترم یک سال و نیمشه،یکسره بهم آویزونه،پسرم سه سال و نیمشه یکم با حرف آروم میشه،بازم سخته دیگه تحملم تموم بشه یه داد میزنم سرشون پنج دقیقه اروم میشن😂

من یهوقتایی میزنم تو سر خودم یکم آروم میشم،بعد دو روز سر درد دارم😂

من حس میکنم بادی دو سه روز برم مسافرت یدون شوهر و بچه

حق داری خبیه وقتایی احتیاج به خلوت و آرامش داریاگه کسی رو داری بچه رو بهش بسپری حتما هراز گاهی برای ...

کسی رو دارم اما مدام زنگ میزنن کجایی

چرا نمیای

چه مادر بدی هستی

تو اصلا مادر نیستی

وقتی خیلی شیطونی میکنن،تند، تند کارامو میکنم میشینم باهاشون بازی میکنم یکمی اروم میشن،دخترم یک سال و ...

مادر شدن شیرین ترین دیوانگیه

من دلم میخواد برم ی جا که ردی از آدمیزاد نباشه

منم دو تا دارم پسرن دیشب داشتم به شوهرم میگفتم دلم میخواد برم تو کوه یه خونه بسازم خودم تنها هیچکی نباشه گفت بیا خودم ببرمت گفتم نننهه توام نباشی فقط خودم تنها😁😁😁😁