2777
2789

بچه ها من 28سالمه چهار ساله عروسی کردم بعد از اول اینا هی لجبازی کردن هی بدرفتاری و دخالت یه جورایی هنوز احساس غریبی میکنم و حور نمیشم باهاشون بعد همشون سن بالا هستن مادرشوهرم 76سالشه دختراش پنج تا هستن یکیش 39اینا یکی 45اینا یکیش 55 یکیش 59اینا یکیش 57 بعد من از روز اول نه تونستم اسمشون رو بگم چون از من بزرگترن نه تونستم آبجی و خواهر اینا صداشون کنم شوهرم میگه جاریات همه میگن عزیز تو هم بگو ولی نمیتونم عزیز تو دهنم نمیچرخه نمیدونم چی صداشون کنم اینم بگم دلم یه جورایی باهاشون صاف نمیشه اصلا اونم تاثیر داره و فقط بهشون میگم شما خوبی شما چطوری و این کلمه رو استفاده میکنم میخوام باهاشون ارتباط بگیرم

فلانی(اسمشون) جون

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندایی هام اسم مامانمو میگن با جان

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

اسمشون خانوم

فاطمه خانوم ،مریم خانوم

مادرشوهرتو عزیز جون صدا کن، یا خاله

من خاله صداش میزنم، بچه هام عزیز جون صداش میزنن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍