2777
2789
عنوان

میاین درد دل

71 بازدید | 8 پست

ی نفر دام میخواست بیشتر معیار های منو داشت

اما یهو رابطمون سرد شد و مشخص ک دیگه منو نمیخواد

خیلی ناراحتم ذوقم کور شده

همش با خودم میگم خدا چرا نشد چرا من نه چرا ادم من نبود

اصلا ذهنم داغونه از این فکرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خدا بسپار حتما دلیلی دارهشاید نفر بعدی رو بیشتر دوست داشته باشی

والان خیلی خورده تو ذوقم همینم ذوقم خدا خواستم وقتی اومد سمتم بهم ابراز علاقه کرد اصلا دل تو دلم نبود ک خدایا شکرت جور شد و خدا حرفمو شنیدی

اما بدجور بی دلیل بهم خورد و ناراحتم

و منی که دوسال میخواستمش و کل مدت منو تحقیر کرد و باهام سرد بود و بعد از دوماه سردی دیدم رو بیوش حلقه گذاشته و تمام😅

الان خواستگار دارم خیلی بهتر از اون

مطمئن باش خدا برات بد نمیخواد بهترش نصیبت میشه که بیشتر از اون دوسش داشته باشی

والان خیلی خورده تو ذوقم همینم ذوقم خدا خواستم وقتی اومد سمتم بهم ابراز علاقه کرد اصلا دل تو دلم نبو ...

خدا خواست بیاد ک از چشمت بیفته

باید بسپاری ب زمان ک از دلت دربیاداین ناراحتی

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
خدا خواست بیاد ک از چشمت بیفتهباید بسپاری ب زمان ک از دلت دربیاداین ناراحتی

از چشمم نیوفتاد اخه من خیلی علاقه دارم هنوزم. اما اون یهو بی دلیل سرد شد و با خودم میگم خدا چرا بهم دادی ک دو روز اونجوری ذوق بکنم الان اینجوری بی قرار و با ذهن درگیر

و منی که دوسال میخواستمش و کل مدت منو تحقیر کرد و باهام سرد بود و بعد از دوماه سردی دیدم رو بیوش حلق ...

من خواستگاری داشتم ک موقعیت بهتری داشت

اما دلم میخواد ی نفر دوستم داشته باشه و ازدواج کنم

ن اینکه ی اقا چون سنش وقت ازدواجه بگرده دنبال زن منو پیشنهاد کنن بهش

از چشمم نیوفتاد اخه من خیلی علاقه دارم هنوزم. اما اون یهو بی دلیل سرد شد و با خودم میگم خدا چرا بهم ...

هیییی🥲یوقتا نمیشه گلم اونم فقط دلیلشو خدامیدونه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
من خواستگاری داشتم ک موقعیت بهتری داشت اما دلم میخواد ی نفر دوستم داشته باشه و ازدواج کنم ن اینک ...

خب منم دقیقا شرایط مشابه داشتم

این آقا هم منو بیشتر دوست داره هم بهم ارزش میده بسپارش به خدا میدونم سخته با احساساتت بازی شده ولی بعدا این روزای سختو یادت میاد و خداروشکر میکنی