zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2503 عنوان میاین درد دل 76 بازدید | 8 پست ی نفر دام میخواست بیشتر معیار های منو داشت اما یهو رابطمون سرد شد و مشخص ک دیگه منو نمیخواد خیلی ناراحتم ذوقم کور شده همش با خودم میگم خدا چرا نشد چرا من نه چرا ادم من نبود اصلا ذهنم داغونه از این فکرا 1404/09/14 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101270 پیش میاد تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 22417 ب خدا بسپار حتما دلیلی دارهشاید نفر بعدی رو بیشتر دوست داشته باشی عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2503 ب خدا بسپار حتما دلیلی دارهشاید نفر بعدی رو بیشتر دوست داشته باشی والان خیلی خورده تو ذوقم همینم ذوقم خدا خواستم وقتی اومد سمتم بهم ابراز علاقه کرد اصلا دل تو دلم نبود ک خدایا شکرت جور شد و خدا حرفمو شنیدی اما بدجور بی دلیل بهم خورد و ناراحتم
mah2085 عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 61 و منی که دوسال میخواستمش و کل مدت منو تحقیر کرد و باهام سرد بود و بعد از دوماه سردی دیدم رو بیوش حلقه گذاشته و تمام😅الان خواستگار دارم خیلی بهتر از اون مطمئن باش خدا برات بد نمیخواد بهترش نصیبت میشه که بیشتر از اون دوسش داشته باشی
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 22417 والان خیلی خورده تو ذوقم همینم ذوقم خدا خواستم وقتی اومد سمتم بهم ابراز علاقه کرد اصلا دل تو دلم نبو ... خدا خواست بیاد ک از چشمت بیفتهباید بسپاری ب زمان ک از دلت دربیاداین ناراحتی عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2503 خدا خواست بیاد ک از چشمت بیفتهباید بسپاری ب زمان ک از دلت دربیاداین ناراحتی از چشمم نیوفتاد اخه من خیلی علاقه دارم هنوزم. اما اون یهو بی دلیل سرد شد و با خودم میگم خدا چرا بهم دادی ک دو روز اونجوری ذوق بکنم الان اینجوری بی قرار و با ذهن درگیر
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2503 و منی که دوسال میخواستمش و کل مدت منو تحقیر کرد و باهام سرد بود و بعد از دوماه سردی دیدم رو بیوش حلق ... من خواستگاری داشتم ک موقعیت بهتری داشت اما دلم میخواد ی نفر دوستم داشته باشه و ازدواج کنم ن اینکه ی اقا چون سنش وقت ازدواجه بگرده دنبال زن منو پیشنهاد کنن بهش
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 22417 از چشمم نیوفتاد اخه من خیلی علاقه دارم هنوزم. اما اون یهو بی دلیل سرد شد و با خودم میگم خدا چرا بهم ... هیییی🥲یوقتا نمیشه گلم اونم فقط دلیلشو خدامیدونه عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
mah2085 عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 61 من خواستگاری داشتم ک موقعیت بهتری داشت اما دلم میخواد ی نفر دوستم داشته باشه و ازدواج کنم ن اینک ... خب منم دقیقا شرایط مشابه داشتماین آقا هم منو بیشتر دوست داره هم بهم ارزش میده بسپارش به خدا میدونم سخته با احساساتت بازی شده ولی بعدا این روزای سختو یادت میاد و خداروشکر میکنی