2777
2789
عنوان

پارتنرم همش بهم میگه یه وقت منو ول نکنی ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 41 پست
دخترا و زنها نباید ساده باشن دلشونو به وعده و وعیدهای بدون عمل و دروغ دلخوش کنن

آره من خودم کاملا حرفتونو قبول دارم..

اگه کسی بخواد بیاد جلو، باید اول بیاد خواستگاری، بعد با اطلاع خانواده آشنایی شکل بگیره..

وگرنه به احتمال زیاد ممکنه بخواد سرکارت بذاره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من خودم کاملا حرفتونو قبول دارم..اگه کسی بخواد بیاد جلو، باید اول بیاد خواستگاری، بعد با اطلاع خ ...

حرف مردا ارزشی نداره قسم و حرف و وعده و عیدها و زبونبازی مردا برای مخ زدنه

عمل و رفتار و تلاششو ببین

اگه دوسش داری چراباید ولش کنی و یا رفتارتو باهاش درست کن فک نکنه یوقت ولش کنی

اگه هم نمیخوایشو بهش شک داری از الان بهش بگو تا آیندشو با کسی دیگه بسازع

کاش میدونستیم همونطور که خانما دل دارن آقایونم دل دارن

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

پارتنر منم همینو میگفت آخرش ولش کردم

این بده 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ی چیزی میدونست ک اینو میگفت بد دهن بود همش قول الکی همش تظاهر وقتی مطمئن شن بدستت آوردن دیگه ذات واق ...

اوهوم 👌🏻🥲

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

راجب تاپیک قبلیت

من خاستگار ترو نمیخام من تازه بهمن ۱۸ سالمه میشه

نه من نه کسایی که همسن من هستن وقت ازدواج تو رابطه رفتنشون نیست

اگه بخام شوهر کنم یا برم تو رابطه مورد زیاده

ولی الان وقتش نیست

برای خودت نگه دار

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده