2777
2789
عنوان

پارتنرم همش بهم میگه یه وقت منو ول نکنی ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا خوبه ترس از دست دادنتو داشته باشه

ندیدی بعضی مردا چقدر پررو خودشیفته میشن زنشونو طلاق میدن یا میگننمیخوامت هوا برشون میداره جای دیگه براشون ریدن بعد زنشونو طلاق میدن میرن میشن نوکر و گوش بفرمان ی زن دیگه برای زن دیگه ایی مثل سگدم تکون میدن و همه اون کارایی که برای زن ساده و توسرخورشون نکردن برای اون زن با میل رغبت انجام میدن

بگو خودش بیاد بگیرت اگه انقد نگرانه😂😂😂

همش میگه بیام خواستگاری یا مثلا رسمی اش کنیم من میگم هنوز زوده 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

همون وکیلس که میگفتی عاشقته؟

آره

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بزر اونطوری فک کنه با اینکار میتونی تبدیل به شوهر کنی😂

این خوبه 👌🏻😂

اتفاقا خوبه ترس از دست دادنتو داشته باشه ندیدی بعضی مردا چقدر پررو خودشیفته میشن زنشونو طلاق میدن یا ...

آره راست میگی

فقط حواست باشه هرگز نشین ازش تعریف کنی هندونهبزاری زیر بغلش اون وقت مغرور میشه

نه بابا بدبخت کلی از من تعریف میکنه بعد میگه نظرت درمورد من چیه ؟ میگم خوبی 🤣