2777
2789
عنوان

به زندگی یکی از کاربرا حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 166 پست

الکی میگن زندگی شون اینجوری نیست برای داستان سرایی اینجا میگن باور نکنید همه مشکلات خاص خودشون دارن خیلی پولدار ها هستن آرزوی زندگی اقشار متوسط را دارن

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی این نیستمطمئنم همه چیزو نمیگهولی واقعا بی دغدغه ست

چی بگم والله

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

چه ساده هستین

یکی از همین لاکچریسم ها زن نما از آب دراومد

ظاهر زندگی کسی و باور نکنید

در کل زندگی خودتونو با کسی مقایسه نکنین

خودتون چرا عذاب بدین

زندگی در همین لحظه رو لذتبخش کنین

با دلخوشی های کوچک حتی

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

توهم باور کردی؟؟؟

همه اینجور تامیکا فیکه

فروغی و خیلیای دیگه درست عبرت نشد

فروغی که میگفت مادرشوهرم برامون خونه گرفت دوتا بچه دارم مادرم د خواهرم اومدن بچمو نگه میدارن کارگر خونه تمیز میکنه هزارتا چصی اومد آخرش فیک بود

کسی که هروز آب میخوره از اب خوردنش استوری نمیگیره

خیلی اینجا طرفدارشن

میگن فیک نیست

بخدا از وقتی تاپیکاشو دیدم

میگم خدای ما چرا یکی نیست

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

خیلیا هستن تو چنین شرایطی هستن

ولی نمیشه با قطعیت گفت زندگی بر وفق مرادشونه

اونا هم دغدغه های خودشونو دارن

و البته گریه تو لندکروز از گریه تو پراید راحتتره

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞