2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر در چه حد باید کمک کرد

281 بازدید | 39 پست

من اوایل میرفتم تنهایی ظرف هارو هم میشستم ،خواهرشوهرم مینشست سر جاش.

از یه جایی به بعد فقط برای بردن و اوردن ظروف کمک میکردم و ظرف نمیشستم خواهرشوهرم تیکه مینداخت که مادرم خسته شده و فلان.شوهرم هم حتی میگفت پاشو بشور مادرم خسته شده .منم به روی خودم نمیاوردم.

شما چقدر کمک میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا کمک میکنم تا آخر. مادرشوهرم مسئول غذاس دیگه بعدش با کمک خواهرشوهرم میشوریم و بعد خواهرشوهر چایی میوه چیز میز میارع من دراخر همشو میشورم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

روز بعد عقد یعنی پاگشا میخواستن بکنن منو به من گفت این جا جای قابلمست اینجا جا قاشقه از این به بعد مهمون بیاد منم مهمون توعم و مادرشوهرمم خیییلی جوونه پیر نیست اصلا ک بگم اره پیره و اینا

منم هیجوقتتتت تا الان کمک نمیکنم در حد اینکه سفره بچینم و جمع بکنم ن ظرف ن چایی بریزم ن کمک انجنانی

بستگی داره اگر ادم میره در حد اینکه شب بمونه و چند وعده اونجا باشه باید خیلی کمک کرد

اگر هفته ای یه باره در حد جمع کردن سفره و ظرفم باز بستگی داره اگر کس دیگ هست دختر یا عروس دیگ هر دفعه اش با یکی باشه اگر فقط شمایین ک یکی در میون منطقیه

ولی اگر دیر به دیر تر از این حرفا میرین کار و کمک خاصی لازم نی

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

هیچ وقت کمک خاصی نکردم چون خودش هم اجازه نمیداد و میگفت چون شاغلی وقتی میری مهمونی نباید کار کنی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

دوران نامزدی و عقد هیچی.. ولی بعدازدواج در حد کمک به خواهر شوهر بله مثلا من کف میزدم اون میشستـ. یا سفره ارو کمکشون پهن میکردم. و... الانم دیکه رفت امد یا شام و نهاررر خییییلی کمتر شده شبا فقط شب نشینی میریم... همسرمم هیچوقت حرفی نزده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بستگی به رسم خانواده داره ، من خونه مادرشوهرم حتی پا نمیشم برم یه چایی واسه خودم بیارم چون نمیذارن ، یعنی اگه براشون مقدور بود حموم دسشویی هم به جام میرفتن🤣 اصلا و ابدا نمیذارن عروس کار کنه هیچ جوره نمیذارن یه بار نزدیک بود مادرشوهرم هولم بده بیفتم زمین از بس جنگیدم بذار کار کنمو نذاشت الان دیگه همه عادت کردیم و کلا تعارف هم نمیکنیم

حسبی الله ❤

من همیشه هر کاری از دستم برمیاد میکنم، خواهر همسر و جاریامم همین طورن، هیچ کدوم اینجوری نیستن فقط بشینن و منتظر بقیه باشن، برا همین کارا یجورایی تقسیم میشه و هیچ کس بیشتر از بقیه خسته نمیشه

ما کلا سالی دو بار میریم خونشون چون خیلی دوره از خونمون ، حدود دو هفته میمونیم اونجا اون دوبار در سال رو ..

مامانم آشپزی میکنه چون دستپختش خیلی خوبه و همه قبولش دارن

کار های دیگه هم مثل ظرف شستن و سفره پهن کردن و جمع کردن و جارو کردن خونه و .. بین عمه هام تقسیم میشه

I'm tired, not from life...just from feeling too much