2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر در چه حد باید کمک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 39 پست

من تقریبا هیچ کار نمیکنم چون مادرشوهرم وسواس های خاص خودشو داره و اصلا تواشپزخونش کسی رو راه نمیده شکر خدا جز شوهرش و پسرمجردش فکر کنم اونا اموزش های لازم رو دیدن 😅

بعدم بدون دعوت اصلا نمیرم حتی اگه یکسال بگذره درنتیجه روزی که میرم همه کارهاشو خودش اونجوری که صلاحش بوده کرده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من تهرانم اون شهرستان هی میگه نمی تونم دستپختش خوب نیست پسرم و شوهرم غذاشو نمی خورنخودم آشپزی می کنم

برا کل خونه یا فقط شوهرت و پسرت غذا درس میکنی

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حد سفره چیدن جمع کردن ظرف شستن انجام میدم اگر مهمون غریبه داشته باشه میوه بردن چایی ریختنم میبرم

ما تو ی ساختمونیم برگشت گفت برا عید مهمون اومد بیا پایین پذیرایی کن منم گفتم صدام نزن چون نمیام اونم بش برخورد گفت ناامیدم کردی

نباید کمکمادرشوهر کرد پرو میشع

چ لزومی داره آدم خونه مادرشوهر کار کنه😂

شما هم مثل عروس ما هستی که با اینکه تازه نامزد کردن تقریبا یه سالی میشه

ولی عادی شده بودنش

مثل عروسای دیگه امون اونقدر با رودربایستی و احترام زیاد رفتار نمی کنیم چرا؟ چون حتی به اندازه اینه یه لیوان جابجا کنه این کارو نمی کنه

هیچ کاری نمیکنه بقیه هم خب میبینن که از جاش هم پا نمیشه

همین میشه که همه چی عوض به عوضه خواهر من

مادرشوهرم خودش قبلش همه کارارو انجام میده بعدش ماشینظرفشویی ظرفارو میشوره اگه خیلی مهمونی پرجمعیت و بزرگباشه که اونم سالی دوسالی یباره مردا میشورن .مردا سریعتر زنا کارانجام میدن جون دستشونم بیشتره

خانواده شورم خونه منو جاریام میان خودشونم عین مهمون سنگین و شیک میشینن پذیرایی بشن

کلا خانواده شوهر بد میدونن از مهمون کار بکشن نه خودشون جایی کار میکنن نه کسی مهمونشون باشه ازش کار میکشن

پدرشوهرم بدش میادزنا پای ظرفشویی استینا خیس ظرف بشورن یا تو اشپزخونه زنا جمع شن یا زنا حالت کلفت تو مهمونی داشته باشن

مادرشوهر باشعور هم آرزوست

خیلی فهمیده بود و منو خیلی دوست داشت، چند ماهی میشه به رحمت خدا رفته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اولا خودش تنها بود زیاد کار میکردم خواهرشوهر جاریمم بودن دوست داشتم با هم کار کنیم مثل خونه بابام و زداداشمم

بعد دیدم نه وقتی اونا هستن من کار کنم اونا میرن پیش شوهرشون میشنن توقع دارند من همه ظرفا زو بشورم و شامم شبم بزارمم براشون

الان دیگه کار نمیکتمممم اصلاااا.. نهایت مادرشوهرم تنها باشه ظرفا رو میشورم میزارم تو آبچکون فقط چایی میریزم و میرم میشینم

مادرشوهرم نمیذاره کار کنم خودش انجام میده من فقط در حد پهن و جمع کردن سفره کمک میکنم ولی اگه تعداد زیاد باشه و همه باشن هرکی یه طرف کارو میگیره دیگه اون بنده خدا سختش میشه خونه ی مامان خودمم همینطور

من مهمون و غریبه میرم ، مهمون و غریبه برمیگردم

همینجوری هم دعوت میکنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اوایل با یکی از خواهرا ظرف میشستم ظرفشویی خرید ولی بازم میگه تو بهتر میچینی تو بچین.از اپن موقع فهمید دست پختم خوبه یه سر بیا اینو ببین برنج رو میزاری خوب میزاری و ول نمیکنه انکار نه انگار مهمونی میرم تازه مثال دوماه یبار یه ماه یبار میرم