2777
2789
عنوان

خانوما روز جمعه ای در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه ام همسرم رفت جای دوستش منم خونه نشستم

یکم سرماخوردم و بی حالم میخوام بخوابم ولی خوابم نمیبره برای اولین بار دیشب زود خوابیدم تا ساعت 9 خواب بودم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

ناهار کتلت گذاشتم هنوز نخوردیم احتمالا ۱ساعت دیگه

تو یک ساختمونیم با مادرشوهرم شوهرم زنگ زد گفت شاک زیاد بزار برا مادرمم ببریم اعصابم خورد شد چون بیشتر روز هفته من عذا میبرم بعد مادرشوهرم جاریمو دعوت میکنه ما بو غذا میکشیم فقط

ولی خب دلم نیومد دل شوهرمو بشکنم الان وایسادم شام میپزم آماده بشه براشون ببرم چون اونا زود غذا میخورن ما دیرتر میخوریم

حال اتو ندارم وای...میگم بچه ها برا شلوار راسته چجور اتو کنم که قشنگ خط بیفته ؟؟؟

تا کن شلوار رو (طوری که دوخت پارچه شلوار وسط باشه) بعد با اتو زیاد آب بپاش به جایی که تا کردی(هر چقدر آب زیاد باشه قشنگ تر خط میافته) بعد محکم چندبار اتو بکش یه خط قشنگ میافته

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...