2777
2789
عنوان

چقدر آدم باید تحمل کنه

105 بازدید | 10 پست

خانما خواهشن گزارش نزنید ...من و شوهرم خیلی خوبیم قبلاً گفتم که مادر شوهرم پیش مازندگی می کنه ..شوهرم تک پسر با دو خواهر ..خواهرت متاهلن..وضع زندگیمون خوبه .شغل همسر دولتی خوبه ..خدایی خواهرشوهرام خوبن بدی ندیدم ازشون .ولی این وسط مادرشوهر وقتی که می بینم باهم خوبیم حسادت میکنه .حتی به رابطه جنسیمون ..یه بچه کوچک دارم .همش بین منو همسری فتنه میندازه ...وضع زندگی خواهرشوهرام بد نیست ولی خیانت همسر دارن .مادرشان ببینه مامورین حسادت میکنه ..تقریبا یک هفته قهر بودم خونه بابام ..از طرفی بابام فقط چند ساعت اول خوبه وقتی برای خونشون .ببین جلو من به مادرمیگه اینارو ببوس اینارو تحویل بگیر منظور برادرزاده هام وقتی ببینه پسرم بغلشه..تحمل می کنم .بعد هرجا بخواد بره شده تا بازار هم بره مامانم هم باهاش باشه بچه برادرم که داشت با پسرم بازی می کرد با خودش برد وپسرم موندباجیغ وگربه که من هم بیام ولی محلش نمیذاشت مامانم هم دلش میسوزه ولی جرات نداره ببره ...من هم فیلم گربه های بچم گرفتم فرستادم براباباش که پسرت دلتنگیت میکنه واقعا دیگه تحمل کارهای بابام ندارم ..با بچم نشستم فقط گریه می کردم ..خدایش تا فیلم دان کرد تماس گرفت ...قبلش هرچه تماس می گرفت رد میدادم ولی جواب دادم گفت بیام دنبالتون .گفتم باشه .ولی چون تودعوابه خانوادم به توهینی کرد ...دوست نداشت خودش بیاد ..گفت فلانی .منظور خواهرش با شوهرش بیاد دنبالم گفتم باشه .گفت آماده باشید الان میان...ولی خیلی حس بدی گرفتم حس می کنم خیلی کوچیک شدم ..قلبم داره می ترکه .چکار کنم چی بهش بگم که به مامانش نگه من همچین فیلمی فرستادم ..دوباره به سوژه جدیدی دست مادرش می افته ...آاااخ خدا چکار کنم ..دعوا کنیم بمونم تحقیر میشم پیش شوهر و مادرش ..برو خونه بابام اینطور رفتار میشه شما بگید چکار کنم😔

اونجا فقط خونه شوهر نیست خونه شماهم هست شما برای رفتن به خونه خودت نیاز به اجازه نداری.یک روز بشین با هنسرت صحبت کن بگو احترام مادرت واجب ولی حرفهای بین من و شما باید بین خودمون بمونه به مادرت نگو و مدیریت کن که زندگیمون بهم نریزه وقتی دعوا بشه بیشتر از همه بچت اذیت میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختراش که نمیدن ...شوهرم هم میگه دلم نمیاد مامانم از پیشم بره ..پسرش لوس بار آورده بلند بشه بشینه فقط قربونش صدقش میره ...بره سرکار بایوس بدرقش می کنه بیاد هم همنطور

اونجا فقط خونه شوهر نیست خونه شماهم هست شما برای رفتن به خونه خودت نیاز به اجازه نداری.یک روز بشین ب ...

خدایش شوهرم هم برامادرش وهم برمن خوبه ...حتی برای خواهرانش ...وقتی میخوام صحبت کنم درباره مامانش میگه اگه دوسم داری مامانم رو هرطور شده بپذیر

سر هر بحث و دعوایی خونه رو ترک نکنید ، عادی میشه اینکار . تازه اکثر پدر و مادرا دیگه تحمل بچه ای که ازدواج کرده و رفته رو ندارن ، حتی از یک سنی بالاتر برن و مجرد باشن هم تحمل نمیکنن . پس اینو میدونی که اونجا دیگه جایی نداری ، پس سعی کن بمونی خونه خودت ، اونجا خونه تو و شوهرته ، کاش مادرشوهرت بره ،حالا یا ازدواج کنه یا یه خونه مستقل براش بگیرید ، بعدم نمیشه که همش پیش شما باشه ، خونه دختراشم بره

سر هر بحث و دعوایی خونه رو ترک نکنید ، عادی میشه اینکار . تازه اکثر پدر و مادرا دیگه تحمل بچه ای که ...

چکار کنم خونه دخترش بره فوقش ۳یا ۴روز می مونه ....میگه بدم میاد بیشتر از این خونه داماد بمونم ...خودش وانمود میکنند دلم برا سرم تنگ میشه یه روز نبینمش