2777
2789
عنوان

بی احترامی مادرشوهر

115 بازدید | 18 پست

من تازه دفاع کردم با مدرک دکتری عمومی پزشکی ولی به خاطر اینکه چند روز قبل دفاعم مامانم با مادرشوهرم بحث شون شد (در این حد که برای مراسم چهلم پدرم نیومد چون گفت خونه مادرته)! من هم دفاع دعوتش نکردم چون نمیخاستم بحث پیش بیاد و مامانم ناراحت بشه. بعد برای دفاعم هیچی هدیه ندادن و خیلی ناراحت شدم شوهرم گفته بود بهشون ک کارتون درست نیست بعد گفته بود چون ک دعوت نشدیم و مهمونی نگرفتین ماهم چیزی ندادیم. و من خیلی ناراحت شدم دوست دارم براش تلافی کنم. شما بودین چیکار میکردین(البته تو دعوا مقصر مامانم بود ولی اونا حق نداشتن بی احترامی کنن و نیان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا حالت خوبه؟

وقتی دعوت نکردی نباید توقع هدیه داشته باشی.

مادرت هم مقصر بود تو دعوا

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم با دعوا و مقصر دعوا کاری ندارم اما وقتی مراسم دعوتش نکردی چرا باید کادو بده بهت 🤔

خب علت اینکه دعوت نکردم رو میدونی خودش، وقتی گفته بود نمیام چون مامان هست و بی احترامی کرده تو دفاعم مامانم بود فرقی نداره

خب علت اینکه دعوت نکردم رو میدونی خودش، وقتی گفته بود نمیام چون مامان هست و بی احترامی کرده تو دفاعم ...

خب وقتی ازش بدت میاد چجوری دلت میخواد از همچین آدم هایی کادو بگیری ؟؟؟

اگه بده هم نباید قبول کنی

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

چقدر از هم توقع دارید 😅

با من ۱۸۰ درجه اختلاف داری 🤣

مامان و مادرشوهر من از بعد عقدمون دیگه نه باهم حرف زدن نه همو دیدن نه آدرس همو دارن .فقط پدرم فوت کرد سر خاک دو دقیقه همو دیدن و تموم

چهلم پدرم اصلا خبر ندادیم بهشون که بیان

واسه دفاعمم که خبر نمیدم . اصلا واسه چی برای دفاع بخوان بیان ؟ یا هدیه بدن ؟

حالا میدونم منم برات عجیبم اسی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩