2777
2789
عنوان

مشکلتون‌ با پسرا چیه

753 بازدید | 103 پست

حقتون خوردن؟ پولتونو ندادن؟ قضیه چیه؟ همجا فقط تخریب باو بقران لاعقل ۱ درصد هم پسر خوب هست چرا هیچ وقت اون ها رو تعریف نمیکنید فقط اون دلقک هایی ک لاشی از آب در اومدن رو میگید ؟یعنی تو زندگیتون یدونه جنس مذکر چه برادر چه پدر چه همسر سر انگشت بهتون خوبی نکرده؟

Sigma boy/turkboy

بابا همینا تو واقعیت پیک می های اعظمن

اینجارو جدی نگیر

اینجا همه عکس واقعیت هستن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ادبیات زشتی دارین

پولتونو ندادن 😐

دلیلش همینه

اتفاقا هم پدرم هم همسرم هم برادرام آقا ترین هستن

اما این مدل صحبت کردن خیلی زشته

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

راستش مرد خوبی ندیدم

هر چی مرد دیدم

یا لاشی بوده

یا بداخلاق بوده

یازورگو بوده

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

من کاری به این سایت ندارم و افرادی که بدگویی میکنن ولی مردای زندگی من ذره ای آزار نداشتن و جز خوبی چیزی ندیدم. همسرمم که خداروشکر خوبه. همه بد مطلق نیست.. خوب مطلق هم نیست... بد و خوب توی هر دو جنس هست.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چه ادبیات زشتی دارین پولتونو ندادن 😐دلیلش همینه اتفاقا هم پدرم هم همسرم هم برادرام آقا ترین هستن ام ...

چه دقیق و نکته بین 🙏👏

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

عصبیم یه مقدار ببخشید

شما نباید خودتونو با کسی مقایسه کنید

شما با شخصیت باشید تا قضاوت درست بشید

حرفایی هم که شاید دید از سر عصبانیت بوده

وگرنه همه انسانها فرق نداره خوب و بد دارن

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد