2777
2789
عنوان

از دست راننده اسنپ چیکار کنم

543 بازدید | 13 پست

یه دفعه مامانمو نصف شب از بیمارستان اوردم خونه مامانم نمیتونست بشینه عقب خواببد من رفتم جلو بعد این یارو فکر کرد من هیچ کسو ندارم و نیازمند سایه سرم و احتیاج ب کمک دارم دوبار پیام داد حال مامانمو پرسید هی موس موس کرد تا ول کرد چند وقت بعد تو تلگرام پیام داد گفتم شما گفت من امیرمممم انگار یه صد ساله با همیم گفتم من اصلا اون نیستم اشتباه گرفتی گفت باشه و پیاماشو دو طرفه پاک کرد من هیچی بهش نگفتم چون اون شبی ک اسنپگرفتم تا دم در بیمارستان بود ولی زنگ زد بهم گفتم مادرم حالش بده نمیتونه تا دم در راه بیاد گفت رو چشمم اومد تو خود محوطه بیمارستان دم در اورژانس الان میبینم باز تو تل پیام داده اصن منو ذخیره داره تو تلگرامش نمیدونم چیکار کنم الان مشخصات کاملشمم ندارم ک زنگ بزنم اسنپ تا پیگیری کنم چون این سفر مال یک سالو نیم بوده چه کار کنم از دست این ادم بلاکم کنم چند وقت دیگ از ی جا دیگ پ میده میخام نا امید شه کلا شمارمو از گکشیش حذف کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار پیام بده وقتی ببینه حتی باز هم نمیکنی خودش خسته میشه

من هم یه مزاحم داشتم با این تفاوت که میدونست من متاهلم و بچه دارم حتی پیامهاش باز هم نمیکردم

تا چند سال هم عید ها و ... پیام تبریک میفرستاد نمیخوندم اصلا

تا کم کم رفت گم شد مرتیکه ی آشغال

خدایا شکرت🙏