2777
2789
آخ میفهمم خیلی بدهحالا برا من خودشون اینکارو جلو فامیل میکردن، فامیل به خودش اجازه میداد مسخرم کنه ا ...

دقیقا! جلوی چشمش زبون فامیل روی من دراز شده بود، اونم تماشا میکرد و هیچی نمیگفت. الان افتخار میکنه جلوی همونا، که من چه تربیتی کردم که بچههام مستقلن و گلیم خودشونو از بچگی از آب بیرون میکشیدن. نمیدونه پشت این استقلال چه خیانتی در حق ما کرده. البته میگم به من چه، خودش بود که ضرر کرد. الان همه ما بچههاش ازش فراری ایم.

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

خیلی درکت میکنممن یە بچە کوچیک بودم جلو بیست سیییی نفر مهمون اینجوری ضایعم میکردنچقد میشکستمآخە یە ب ...

الهی بمیرم برات واقعا میفهمم من خیلی ساله اینجوریم دیگه از مهمونی فراریم

ان شاءالله خود خدا چنان شخصیت و عزتی بهت بده همه انگشت به دهن بمونن قربونت برم من🥺💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم برات واقعا میفهمم من خیلی ساله اینجوریم دیگه از مهمونی فراریمان شاءالله خود خدا چنان شخصی ...

فدات بشم گلم خدانکنە ممنونم از دعای زیبات

الان کسی جرات ندارە از این کارا بکنە

یکی دوبار کە تنها شدین دعوا کن باهاشون اساسییی

دیگە ترک میکنن

دقیقا! جلوی چشمش زبون فامیل روی من دراز شده بود، اونم تماشا میکرد و هیچی نمیگفت. الان افتخار میکنه ج ...

واقعا همینه ان شاءالله خدا خودش بهت چنان عزت و سربلندی بده که همه یادشون بره و انگشت به دهن بمونن و بفهمن که چقدر خودساخته ای💖قربونت برم واقعا تاپیکو زدم چون فکر کردم خودم تنهام آخه باورم نمیشد که کسی باشه اینطور رفتار کنه ولی خب انگار از هر مدل غمی برا بقیه هم هست😔از اینکه تنها نیستم ناراحت شدم ولی خب میخواستم بدونم واقعا میشه؟ قابل باور نیست برام که کسی برای مظلوم نمایی و یا بامزه بودن همچین کاریو بکنه. ان شاءالله خودمون در آینده باعث افتخار و شخصیت عزیزامون بشیم خدا برامون جبران کنه

فدات بشم گلم خدانکنە ممنونم از دعای زیباتالان کسی جرات ندارە از این کارا بکنەیکی دوبار کە تنها شدین ...

قربونت برم عزیزم

آره دلم نمیخواست ولی دعوا کردم

آره فایده نداره اصلا تازه توی دعوا هم نفرین کردن هم فحش دادن روحیم بدتر شد الان که کسی میاد کلا اسپاسمم قرص میخورم یا دارم دندونامو فشار میدم الان که گفتی آره باید بزنم به فاز بیخیالی چون دیگه فایده ای نداره

مثل بیماری خود ایمنی که بدن به خودش حمله میکنه شدن

فایده نداره دیگه

خدا ان شاءالله برای همه ماها مخصوصا کسایی که دلمون شکسته دوستایی بده کسایی بده که جبران کنن و حمایت کنم البته خودش هم جای همه اونا عشق بده و حمایت کنه کافیه

💖

واقعا همینه ان شاءالله خدا خودش بهت چنان عزت و سربلندی بده که همه یادشون بره و انگشت به دهن بمونن و ...

عزیز دلم، همچنین. انشاا... تو هم همه اینا برات بشه پله هایی که بیشتر رشدت میده. اونا هم بالاخره متوجه میشن چه اشتباهی کردن، ولی خیلی دیر، وقتی که دیگه راهی برای جبرانش نیست.

من همیشه رفتار مادرم رو که یادم میاد، یاد این میافتم که: لقمان را گفتند، ادب از که آموختی؟ گفت از بی ادبان...

میگم همه اینا برام درسی شده که بدونم با طناب پوسیده اینا توی چاه نرم.

خدا برات هر چی خیره و موفقیت رقم بزنه. بعضی رنج ها و زخم ها اتفاقا جاشون بمونه بهتره، چون دنیایی درس و تجربه پشتشون نهفته ست که تو زندگی به کار میاد💚

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸