2777
2789
بله زیادن متأسفانه

برا من میدونی جلو شوهرم میگن آبرومو میبرن چیزای احمقانه تعریف میکنن که من بچگیام فلان کسو میزدم، مورچه میخوردم چیزای چرتو پرت بگیر تا اینکه میگن تو فکر میکنی ما حسودیم چشممون شوره، یهو جلوش باهام دعوا میکنن مسخره میکنن میگن کجا رفتی وا فلان چیز که اینجاست مثلا انگار من عقب مونده ام. خودشون سر خود بهش زنگ میزنن چیزیو که بهش نگفتم میگن . شوهرمم پیگیر میشه. انقدر میرن رو مخم چندبار گریه کردم جلوشون ، یه لقمه غذا نتونستم بخورم انگار برا شکنجه من اینکارو میکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانم منو برعکس سوژه گریه میکرد. اون قدر ازم بد میگفت که مهمون بهش حق بده، که رابطه منو با خودش و بقیه بیکارایی که پای حرفاش مینشستن کرد بدتر از بد. این باعث شد نهایتا الان از رهگذر توی کوچه برام غریبه تر باشه.

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

برا من میدونی جلو شوهرم میگن آبرومو میبرن چیزای احمقانه تعریف میکنن که من بچگیام فلان کسو میزدم، مور ...

حالا که اینطوری هستن شما هم زیاد سخت نگیر.

عادی باش.

اگه آسون بگیری اذیت نمیشی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اره میدونم این مدلیم پیش اومده برام ، بهشون بگو رو در بایسی نداری ک خانوادتن بگو اینارو جلو شوهرم نگ ...

گفتم عزیزم

میگن به تو چه روابط اجتماعی یاد ما نده خودمون بلدیم🤦♀️

دعوا میکنن که تو حساسی چیز بدی نمیگیم ولی واقعا میگن حتی چندتا چیز که واقعا نمیخواستم شوهرم بدونه گفتن شرف برام نذاشتن نمیدونم چه لذتی داره براشون که بانمک مجلس باشن😭😭😭😭

گفتم عزیزم میگن به تو چه روابط اجتماعی یاد ما نده خودمون بلدیم🤦♀️دعوا میکنن که تو حساسی چیز بدی نمی ...

بگو اوکی روابط اجتماعی شما ب من ربطی نداره ولی ن جایی ک اسم منم توش دخیل باشه

شوخی تا خورد کردن اعتماد بنفس ی ادم خیلی متفاوته

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
مامانم منو برعکس سوژه گریه میکرد. اون قدر ازم بد میگفت که مهمون بهش حق بده، که رابطه منو با خودش و ب ...

دقیقا برا من این قابلیتم داره😭😭😭😭 یهو از من بد میگه طرف واقعا بهش حق میده شده بغص میکنه یعنی هرسری با شوهرم حرف میزنن من به جنون میرسم

میگم نگو میگن به تو چه روابط اجتماعی یاد ما نده خودمون بلدیم🤦♀️

دعوا میکنن که تو حساسی چیز بدی نمیگیم ولی واقعا میگن حتی چندتا چیز که واقعا نمیخواستم شوهرم بدونه گفتن شرف برام نذاشتن نمیدونم چه لذتی داره براشون که بانمک مجلس باشن😭😭😭😭

تازه میگم میزم ارتباطمو قطع میکنما

زخم زبون میزنن که اول بذار جا پات سفت شه بعد مارو ول کن

میریم بیرون میگن زنه به شوهرت نگاه کرد

کلا سم خالصن😭😭😭😭

بگو اوکی روابط اجتماعی شما ب من ربطی نداره ولی ن جایی ک اسم منم توش دخیل باشهشوخی تا خورد کردن اعتما ...

آره😭درست میگی

کاش بفهمن

ممنونم عزیزم که اومدی واقعا داشتم روانی میشدم😭

آره😭درست میگیکاش بفهمنممنونم عزیزم که اومدی واقعا داشتم روانی میشدم😭

خواهش عزیزم . منم درکت میکنم تا حدودی

ناراحت نباش

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
من عموم اینجوری میکرد باهام😢بچە بودم ولی یادم نمیرە

آخ میفهمم خیلی بده

حالا برا من خودشون اینکارو جلو فامیل میکردن، فامیل به خودش اجازه میداد مسخرم کنه الان باورت میشه خاله م بهم میگه ببوگلابی؟ بعد همه میخندن که آره

حالا من هرجی جدی و سر سنگینم خانوادمو میبینن اجازه هر رفتاری میدن

دقیقا برا من این قابلیتم داره😭😭😭😭 یهو از من بد میگه طرف واقعا بهش حق میده شده بغص میکنه یعنی هرس ...

ولشون کن، سخت نگیر. چون واقعا نمیشه اینجور آدما رو عوض کرد. شخصیت مهر طلب دارن، با تایید و توجه دیگران زندهن. خبر هم ندارن همین دیگران براشون مگس گرد شیرینی ان. کافیه تو سختی بیفتن تا همچین کل این روابط اجتماعی زیاد یهو از دور و برشون غیب شه. اون وقت میفهمن چی رو به چی فروختن.

این کارای مامانم کاملا منو منزوی کرد. روابطمون الان شده سلام و علیک و حرفای آبکی، از وضع هوا و گرونی و... نه مشورتی باهاش دارم هرگز، نه از مشکلات میذارم چیزی بفهمه. یعنی بمب هم سرم بیفته نمیام بهش بگم، چون ثابت کرده قابل اعتماد نیست.

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

آخ میفهمم خیلی بدهحالا برا من خودشون اینکارو جلو فامیل میکردن، فامیل به خودش اجازه میداد مسخرم کنه ا ...

خیلی درکت میکنم

من یە بچە کوچیک بودم جلو بیست سیییی نفر مهمون اینجوری ضایعم میکردن

چقد میشکستم

آخە یە بچە قلبش چقدرە؟؟خورد خاکشیر میشد

مامان و بابای من از خاطرات بچگی نوه هاشون میگن مثلا شب ادراری و ...اونا هم بزرگ شدن و خجالت میکشنبعد ...

دقیقا عزیزم من دیگه سی سالمه ازدواج کردم یعنی اصلا توقع ندارم اینجوری رفتار کنن🤦♀️ اونم جلوی شوهرم

فلان کارو میکردی یا مثلا نگاه کردم به چیزی برگشته میگه وا چته کجا رو نگاه میکنی دیدی مثلا از این شوخیای دم دستی

ابهتو شخصیت برام نذاشتن حالم بد میشه که فقط برای اینکه فان به نظر برسن هر چرتو پرتی هم میگن

تازه خیرسرشون تحصیلکردن ادعا دارن

چندبار وسط حرف پاشدم رفتم

تذکر دادم

همون لحظه بحثو قطع کردم گفتم بسه ولی از رو نمیرن

واقعا برام عجیبه!

از اونور شوهرمم میگه چرا جلو من دعواشون میکنی بذار بگن

از اینور میدونم بگن کلا همه چی میگن خاطره راز هرچرتو پرتی

😭شوهرمم بعدا میاد میپرسه اصل ماجرا رو و باید از اول توضیح بدم