2777
2789

واقعا کسی هست؟؟

مثلا تعریف کنن این بچه بوده فلان کار شرم آورو کرده و یا کلا بچشونو خجالت زده کنن و کلی داستان برا تعریفش داشته باشن و فکر کنن خیلی فان و با نمکن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوب گاهی از کارای بچگیم میگن میخندیم

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
عجب کار زشتی طفلک بچه

خیلی زشته

حالا من شوهر کردم اینا برا شوهرم میگن هرچی چشمو ابرو میام ول نمیکنن یه بار وسط حرفشون رفتم انقدر گریه کردم باز میشنیدم داره ادامه خاطره رو میگه

آره،مامان و بابامبا این تفاوت که خودمم وقتی میشنوم از خنده غش میکنم

آخه عشقم برا تو با نمکه حتما برای من جالب نیست بعد حلو شوهرم میگن من نمیخوام اون بدونه بعدا مسخرم میکنه کلا شخصیتمو جلوش از بین میبرن

اره خوب گاهی از کارای بچگیم میگن میخندیم

آخه عشقم برا تو با نمکه حتما برای من جالب نیست بعد حلو شوهرم میگن من نمیخوام اون بدونه بعدا مسخرم میکنه کلا شخصیتمو جلوش از بین میبرن

آخه عشقم برا تو با نمکه حتما برای من جالب نیست بعد حلو شوهرم میگن من نمیخوام اون بدونه بعدا مسخرم می ...

هرچیزی که بخوای کنترلش کنی ناخودآگاه کنترلش از دستت در میره،

برنامه گنج حضور نه تنها تو این بلکه تو مشکلات دیگه هم کمکت میکنه

من حال خودمم ندارم مشتی.

آری....🥲💔

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

خیلی زشته حالا من شوهر کردم اینا برا شوهرم میگن هرچی چشمو ابرو میام ول نمیکنن یه بار وسط حرفشون رفت ...

والدین سمی متاسفانه روان خراش هستن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مامان و بابای من از خاطرات بچگی نوه هاشون میگن

مثلا شب ادراری و ...

اونا هم بزرگ شدن و خجالت میکشن

بعدها هم دیدم نوه ها داخل بازی هاشون هی این موضوع رو بیان میکنن و مورد خاطره رو تمسخر میکنن

خیلی تذکر میدم ولی بابا و مامانم گوش نمیدن

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

آخه عشقم برا تو با نمکه حتما برای من جالب نیست بعد حلو شوهرم میگن من نمیخوام اون بدونه بعدا مسخرم می ...

اره میدونم این مدلیم پیش اومده برام ، بهشون بگو رو در بایسی نداری ک خانوادتن بگو اینارو جلو شوهرم نگین

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱