2777
2789
عنوان

زن بابای حسوووود

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 79 پست
دوسه روز صبر میکنم بعد پیام میدم ب بابام حتما وگرنه سکته میکنم الانم سردرد گرفتم از بیشعوریشون

حتما حتما حرفای قلمبه شده توی دلتم بگو هرچی لازمه بگو خودتو اذیت نکن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=403199962]نامادری کە اومد،پدر هم میشە ناپدری[/QUOTE بابام از اولم نا پدری بود الان دیگه ب کل غریبه شده دوتا حقوق داره دست زنشه بجاش غذا میپزه کاراشو میکنه حرفم حرف اونه یبار ی بیسکوئیت دست دختر من نداده

اره میگم حتما ولی کاش خودشون ادم بودن طمع نداشتن ب مال بقیه

همش تقصیر باباتە زن ندیدە

وگرنە منم دارم بایە کسی ازدواج میکنم کە بچەدارە

ولی واقعا بچەش خیلی خیلی براش مهمە

منم دلم نمیاد بەبچە ظلم کنم و وقتی باباشو میبینم بیشتر بەخودم میام

حتما حتما حرفای قلمبه شده توی دلتم بگو هرچی لازمه بگو خودتو اذیت نکن

ن بابا ..بابام اینقدر بی جنبس همین ک پیام بدم قهر میکنه میشینه زیر پا داداشم ک باهم دربیفتیم ادمش نیست باهاش حرف بزنی

بخدا از فشار عصبی سردرد گرفتم داروها خودم ودخترمو ندادم هنوز ظرفام مونده بیشتر زورم میاد سکوت میکنن ...

سکوت نکن برو بردار بیارش حضرت عباسییی

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

میفهمم و بهت حق میدم اما چاره چیه خواهر من؟پدرت باید منصف باشه که نیست

کاش کسی ک نمیتونه پدر خوبی باشه بچه دار نشه از اول نادیدم گرفت همه چیزمو نابود کرد پدر نبود برام حتی کادو زایمانمم خودم خریدم از طرف اون دادم ک ابروم نره

مجرده و عادت داره تز حق خودش بگذره

اونم دست خودش نیست

شخصیتش اینجوری بار اومدە

الانم همەش تقصیر باباتە

بگو شوهرم انقد رفتە رومخم کە کمد کووو دعوامون شدە

منم بخاطر شماها جرات نداشتم بگم اونجاست

نمیخوام آتو بدم دستش بعدا سرکوفتم بزنە

رنگشو میدونە وگرنە میرفتم یکی دیگە درست میکردم،یکی دیگە بیارم میگە این کە همون نیست باز دعوا میشە آبرومون میرە

خلاصە خیلی آب و تاب بدە

ن بابا ..بابام اینقدر بی جنبس همین ک پیام بدم قهر میکنه میشینه زیر پا داداشم ک باهم دربیفتیم ادمش نی ...

یکبار برای همیشه حرفاتو بگو اصلا دعوا بشه بدرک نباید ک غمباد بگیری بترکی و خودخوری کنی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
همش تقصیر باباتە زن ندیدەوگرنە منم دارم بایە کسی ازدواج میکنم کە بچەدارەولی واقعا بچەش خیلی خیلی برا ...

صد در صد.خاله خودمم زن باباس ولی از مادر مهربون تره بابام پیش زنش ک بشینه پشت سر ما حرف میزنه حتی اگه اونم بخواد کاری کنه یا یچیزی برا دخترم بخره بابام نمیذاره میگه ولش کن مثلا اباس گرونه الکی اینقدر پول بدم برا چی کلا یبار خواست ی لباس بخره نذاشتش