2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت بچه دار نمی‌شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی مادر میشید باید خودتونو فدای اون طفل معصومی بکنید که خودتون تصمیم گرفتید به دنیا بیارید

آوای کوچیک اهل ارومیه رو فراموش نکنید که زیر ذست نامادری جون باخت قاتلش هنوز قصاص نشده ان شالله تا قبل شب یلدا پول دیه قاتل جور میشه به سزای عملش میرسه جاش جهنم و درک واصل بشه الهی

یا با بچه برید یا نرید

کم اوردم

تو نباید تنهاشون بزاری اونا خیلی کوچیکن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

تو اینجا خدا مقصر نبود خودت آوردی اونم دو تا بعضی وقتا یه چیزایی تو زندگی پیش میاد دست ما نیست اونو میشه به خدا نسبت داد ولی اینو نه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
وقتی مادر میشید باید خودتونو فدای اون طفل معصومی بکنید که خودتون تصمیم گرفتید به دنیا بیاریدآوای کوچ ...

مرگ آوا بخاطر رفتن مادرش نبود بخاطر بی مسئولیتی و هوس پدرش بود

وگرنه این همه بچه مادر مرده یا بچه طلاق

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

دقیقا بعد رفتن شما هم گشنگی میکشن هم کسی خریدار نازشون نیست هم مورد سرزنش و تنبیه دیگران قرار میگیرن آسیب روانی میبینن و آینده شون دچار مشکل میشه، وقتی مادر که نزدیک ترین فرد به بچه س ولش کنه بره از بقیه چه انتظاری میشه داشت چقدر بچه ها گناه دارن

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

برم واسه همیشه لیاقتشونو ندارم رفتنی ک برگشتی نداره واسه همیشه

نرو بچه هات چی میشن میدونی چقد بی مادری سخته

بخاطر بچه هاتم که شده بمون خدا بزرگه تنهاشون نزار

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️