گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2771 عنوان از الان برای کنکور ارشد خوندن دیره❓️ 68 بازدید | 15 پست خیلی استرس دارم تازه دارم منابعم میخرم پیدا میکنمهمش فکر میکنم دیر شده چون پایه ضعیفی دارم😭😭😭کنکور ارشد ۱۷ ۱۸ اردیبهشتههدفم روزانه هست چون پول غیراتتفایی آزاد ندارم میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده امروز | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروبیوتیک عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 188 من هدفم آزاد هس.دولتی استان ما نداره.ی هفتس شروع کردم.تا اخر بهمن هم تموم میکنم.بعدش میرم مرور
گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2771 رشتت چیه زیست سلولی میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 934 وزارت علوم ک چرته قبول میشن همهوزارت بهداشت ولی دیره
گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2771 من هدفم آزاد هس.دولتی استان ما نداره.ی هفتس شروع کردم.تا اخر بهمن هم تموم میکنم.بعدش میرم مرور اگر هدفت آزاد مطمئن باش قبول میشیاصلا آزاد ثبت نام بدون کنکور داره میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده
گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2771 وزارت علوم ک چرته قبول میشن همهوزارت بهداشت ولی دیره نه کی گفتهمن کتابام با وزارت بهداشت مشترکنمثل ژنتیک میکرب زیست سلولی الان کتابی که گرفتم مشترک با علوم پزشکی هستبعدشم هدف من روزانه هست میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده
پروبیوتیک عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 188 وزارت علوم ک چرته قبول میشن همهوزارت بهداشت ولی دیره ن عزیزماختیار داریعلوم ارشد روانشناسی بالینی ب حتی متقاضی داره و کتاباش سنگینه ک واقعا نمیشه قبول شد.شاید باورت نشه حتی آزادشم قبول شی باید ی سری منابع بخونی
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 934 ن عزیزماختیار داریعلوم ارشد روانشناسی بالینی ب حتی متقاضی داره و کتاباش سنگینه ک واقعا نمیشه قبول شد ... مت وزارت بهداشت امسال ۹۲ شدم قبول نشدم به خدا ی چشمم خونه امسال باقدربرم سر کار دیگ وقت ندارم بخونم😭😭😭ی سال زحمت الکی کشیدم
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 934 نه کی گفتهمن کتابام با وزارت بهداشت مشترکنمثل ژنتیک میکرب زیست سلولی الان کتابی که گرفتم مشترک با عل ... اره من خودمم ژنتیک پزشکی و زیست سلولی وزارت علدم امتحان دادم زیست سلولی راحته قبولیش
گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2771 اره من خودمم ژنتیک پزشکی و زیست سلولی وزارت علدم امتحان دادم زیست سلولی راحته قبولیش نمیدونم والازیست سلولی امتحان دادین قبول شدین؟از رشته من هم وزرات بهداشت میرناما من وزرات بهداشت دوست ندارمالان کتابای ما با شما همه مشترکهفقط مال شما جنبه خدماتی و کاربردی دارهمثل بیوشیمی ژنتیک میکرب سلولی مولکولی ویروس قارچ میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 934 نمیدونم والازیست سلولی امتحان دادین قبول شدین؟از رشته من هم وزرات بهداشت میرناما من وزرات بهداشت دوس ... من علوم ازمایشگاهی ام وزارت علوم نمیرم
گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2771 من علوم ازمایشگاهی ام وزارت علوم نمیرم پست بالا نوشته بودی زیست سلولی وزارت علوم امتحان دادی میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 934 پست بالا نوشته بودی زیست سلولی وزارت علوم امتحان دادی ولی امتحانشو دادم
گیسوکمند_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 2771 ولی امتحانشو دادم خب همینو میگم قبول میشدی؟ اصن رتبت چند شد؟ میشه برای خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین انشالله به خودتون برگرده