2777
2789

خیلی استرس دارم تازه دارم منابعم میخرم پیدا میکنم

همش فکر میکنم دیر شده چون پایه ضعیفی دارم😭😭😭

کنکور ارشد ۱۷ ۱۸ اردیبهشته

هدفم روزانه هست چون پول غیراتتفایی آزاد ندارم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هدفم آزاد هس.دولتی استان ما نداره.ی هفتس شروع کردم.تا اخر بهمن هم تموم میکنم.بعدش میرم مرور

اگر هدفت آزاد مطمئن باش قبول میشی

اصلا آزاد ثبت نام بدون کنکور داره

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
وزارت علوم ک چرته قبول میشن همهوزارت بهداشت ولی دیره

نه کی گفته

من کتابام با وزارت بهداشت مشترکن

مثل ژنتیک میکرب زیست سلولی

الان کتابی که گرفتم مشترک با علوم پزشکی هست

بعدشم هدف من روزانه هست

وزارت علوم ک چرته قبول میشن همهوزارت بهداشت ولی دیره

ن عزیزم

اختیار داری

علوم ارشد روانشناسی بالینی ب حتی متقاضی داره و کتاباش سنگینه ک واقعا نمیشه قبول شد.

شاید باورت نشه حتی آزادشم قبول شی باید ی سری منابع بخونی

ن عزیزماختیار داریعلوم ارشد روانشناسی بالینی ب حتی متقاضی داره و کتاباش سنگینه ک واقعا نمیشه قبول شد ...

مت وزارت بهداشت امسال ۹۲ شدم قبول نشدم به خدا ی چشمم خونه امسال باقدربرم سر کار دیگ وقت ندارم بخونم😭😭😭ی سال زحمت الکی کشیدم

نه کی گفتهمن کتابام با وزارت بهداشت مشترکنمثل ژنتیک میکرب زیست سلولی الان کتابی که گرفتم مشترک با عل ...

اره من خودمم ژنتیک پزشکی و زیست سلولی وزارت علدم امتحان دادم زیست سلولی راحته قبولیش

اره من خودمم ژنتیک پزشکی و زیست سلولی وزارت علدم امتحان دادم زیست سلولی راحته قبولیش

نمیدونم والا

زیست سلولی امتحان دادین قبول شدین؟

از رشته من هم وزرات بهداشت میرن

اما من وزرات بهداشت دوست ندارم

الان کتابای ما با شما همه مشترکه

فقط مال شما جنبه خدماتی و کاربردی داره

مثل بیوشیمی ژنتیک میکرب سلولی مولکولی ویروس قارچ

من علوم ازمایشگاهی ام وزارت علوم نمیرم

پست بالا نوشته بودی زیست سلولی وزارت علوم امتحان دادی