2777
2789

با قرصم میشه لاغرشد مگه🦍🦍

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اونو که نه ولی دکتر برای لاغری به من یه قرصی داد تا دو روز هیچی از گلوم پایین نمیرفت، دو روز جز آب هیچی نخوردم، ولی همونو دختر خالم خورد فقط میتونست سه وعده بخوره اونم کم، اون میخوره الآن من نه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونو که نه ولی دکتر برای لاغری به من یه قرصی داد تا دو روز هیچی از گلوم پایین نمیرفت، دو روز جز آب ...

همون قرصهای لاغری اسلیم طلایی هستن دیدی میگن برا بیاشتهایی خوبه خریدم میترسم مصرف کنم ولی

عکسشو میزارم تو سایت قبول نمیکنه

با قرص اسلیم پلاس آره تو گوگل سرچ کن

اگه واقعی بود دیگه کسی چاق نبود فقط بار ریژیم و ورزش

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

این قرصا همش شیشه داره، تنها دلیل کم اشتهایی و بی خوابی و پرتحرکی و حتی پرحرفی بعد از مصرف این قرصا همون شیشه داخلش هست و بقیه چیزای داخل قرص همش گچ قرصه و چیز خاصی نیس. .. چرا به نظرتون داخل داروخانه ها وجود ندارن؟ پ مواظب باشید چجور دارید با بدنتون رفتار می کنید

این قرصا همش شیشه داره، تنها دلیل کم اشتهایی و بی خوابی و پرتحرکی و حتی پرحرفی بعد از مصرف این قرصا ...

حالا چیکار کنم این همه پول به قرصا دادم😓حتی شوهرم خبر نداره

مربیم گفته با ورزش ۱۵ کیلو کم میکنی

خوبه که

بعدش شاگرداش میگن ما مصرف کردیم خیلی لاغر شدیم نمیدونم ولی من میترسم یک و هفتصد خریدمش

نمیدونم والا

حالا چیکار کنم این همه پول به قرصا دادم😓حتی شوهرم خبر نداره

ببین مصرف نکن، اونایی که میگن مصرف کردن و لاغر شدن راست میگن، لاغر میکنه به خا ر بی اشتهایی و افزایش ضربان قلب ، ولی بعد یکی دو ماه مصرف اولا دو باره افزایش وزنت سریع بر می گرده، بعدش به شدت افسرده و بی حال میشی چون بدنت شرطی شده و اینکه احتمال سکته قلبی و مغزی توی آدم به شدت بالا میره با مصرف این قرصا، من یه مدت تو ازمایشگاه بودم و قرصای الفا اسلیم و گلوریا و ... که برای لاغری بود رو تست کردیم و دیدیم همشون شیشه دارن و به صورت غیر مجاز داخل کشور تولید میشن با بسته بندی های شیک

ببین مصرف نکن، اونایی که میگن مصرف کردن و لاغر شدن راست میگن، لاغر میکنه به خا ر بی اشتهایی و افزایش ...

دستت درد نکنه خدا خیرت بده راهنماییم کردی میبرم پس میدم بهش اگه بگیره