2777
2789

من سه ساله ازدواج کردم

اوایل ک راه میرفتن میکفتن زن شاغل و ادم باید شاغل باشه تو چون مادرت شاغله بدت اومده و فلان

درصورتی ک کار کجا بود ک من برم اخه چه پارت.ی داشتم

از حرفا و کنایه های بقیه خسته شدم رفتم شرکت خصوصی ک انقد ساعت کاریش زیاده واقعا دیگه مخم نمیکشه و میخوام بیام بیرون یمدت استراحت کنم چون مرخصیم نمیدن

بعد اگ حوصله داشتم برم یکاری شروع کنم( از کارمندی متنفرم نمیتونم روزی ده ساعت کار کنم)ولی خاله و مادره شوهرم میگن اره سرکار برو سرکار خوبه و ..(خودشون کارمندن)مطمعنم چون میترسن پسرشون نرسونه و پسرشون چون کارمند نیس میخوان منو بچزونن ک مثل خودشون برم حمالی خیلی ازشون بدم اومده

خرف دیگه ای هم جز اینا ندارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کاری ک خودم دوس دارم انجام میدم هرچقدر کنایه بزنن..چون عمر خودمه

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
چرا فکر میکنی حمالی منم با نظر اونا موافقم

اره چون از زندگیم سه ساله هیچی نفهمیدم

ن مسافرتی نه تفریحی نه هیچی

روزای جوونیم هیچوقت برنمیگرده

پول داری ولی وقتی نداری همش خسته ای

یروزم مرخصی نمیدن

نظرتون تو هر شرایطی جواب نمیدههفت صبح میرم بیرون هرروز تا پنج غروبهمیشه عصبیم هرروز دعوا داریم با شو ...

خواهر من صرفا به نظر گفتم

نظر شخصیم بود

شما جور ده تصمیم بگیرم

خیلیا کارمندان و زندگی خوبی دارن

روز اول دیدن شاغل نبودم

بعدشم زندگی خودمه دوست داشته باشم کار میکنم دوستم نداشته باشم کار نمیکنم حالا هرکی هرچی میخواد بگه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس