2777
2789
عنوان

فکر نمی‌کردم بعد از ده سال کارما پس بده

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 25 پست
زنش کنار توبودو این حرفارو گفت؟

تو جمع خانواده پدریم بود

خودمون تعجب کردیم گفت

بعد من بلند شدم رفتم

به همه م گفته بود کاش باهاش ازدواج نمیکردم

شاید با دختر عمویش خوشبخت میشد

از زمانیکه فهمیده دارم طلاق میگیرم هر جا منو میبینی زل میزنم بهم

چون پسر عموم بهش خیانت میکنه من حتی طرف پسر عمومم نمیرم

که فکر بد نکنه

اما همین دختر خیلی بهم بی احترامی کرد

در صورتیکه من واقعا هیچ کاره بودم بازیچه دست اونا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم همه دارن طلاق میگیرن اگه به کارما باشه شما داری کارمای چی رو پس میدین که طلاق میخواین بگیرین؟

این نمیخواد طلاق بگیره که

داره میگه اشتباه کردم باهاش ازدواج کردم این منو نمیخواست

به عمه م گفته شاید با دختر عمویش خوشبخت میشد

البته خودمم یه پسری خیلی میخواستم و از نخواستن من خیلی ناراحت شد یه حرفی زد که بعد از ۱۷ سال هنوز تو ذهنمه

عزیزم متاسف شدم تاپیک های قبلت رو خوندم. به نظرم به حرف خانواده ت گوش کن که بتونی راحت جدا شی. بعد یه قرار بذار و حرفات رو بزن که اروم شی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مشکلت با همسرت چیه؟ به پسر عموت که کلا دیگه فکر نکن. اون که لطف خدا بوده که بهم خورده هر وقتم زنش رو ...

نه اصلا به پسر عموم نگاهم نمیکنم چه برسه بهش فکر کنم یا همکلامش بشم

اما شوهرم دیگه نوبر همه بود

نه اصلا به پسر عموم نگاهم نمیکنم چه برسه بهش فکر کنم یا همکلامش بشم اما شوهرم دیگه نوبر همه بود

😕ان شاالله بعد این فقط خوشی باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

پسر عموم رو خبر ندارم چه تو سرش میگذره اما خانومش گفت محلم نمیندازهکاش بهش ازدواج نمیکردم ، شاید با ...

عجب مرد بدی هست

کلی ادم رو پاسوز خودش کرده معلومم نیست چی میخواد

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹