2777
2789
عنوان

خوب شد خاستگارم رد کردم دخترا بی عقلی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7789 بازدید | 303 پست

استار خیلی کار خوبی کردی

من پدرخودمم وانت داشت همیشه از شغلش و ماشینش خجالت میکشیدم

اینا جای ما نبودن و نمیتونن درک کنند

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یعنی چی همکارام دکتر و مهندسن؟ خودت چیکاره ای؟ منشی؟

اگه منشی هستی که شغل شوهر تو واسه دکتر مهندسای اونجا اصلا مهم نیست

یه فکری به حال خودت بکن که بالاستیت رو همکار خودت میدونی...

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله عزیزم درست میگی چی بگم بعضی ها مثل استارتر زیاد چسی میان تهشم سرشون بی کلاه میمونه🤣

اینا آخرش با یکی ازدواج میکنن که شاید شغل مثلا با پرستیژ داشته باشه ولی یه عوضی تمام عیار تو زندگی زناشویی و پشت درهای بسته

کلا آدمی که فقط دنبال یه چیز باشه تهش تو ذوقش میخوره

و میفهمه چه اشتباهی کرده

شخصیت و رفتار آدم ها ابدا به شغل نیست

باید معاشرت کنی بری بیای بفهمی طرف آدم هست یا نه

فامیل به خودش اجازه میده میاد مطرح میکنهمیشه در رو باز نکرد براش؟شما هم تجدید نظر کن پول مهمهگشنه بم ...

گشنه نیست کسی خداروشکر

سالم و سلامت هستیم خداروشکر کار میکنیم میخوریم خیلیم راضی هستیم و چسی نمیایم 😁🙏

دست ۲ نفر کاربری

برامون خیلی سوال شد خب بگو شغلت چیه

نازی بذار کاربرا فکر کنن منشی ام گرچه منشی هم عار نیست ولی به تیکه کنایه بهم میگن منشی ای

فکر کنن فاز برداشتم

من تحصیلاتم معمولیه لیسانسم

درامدم به نسبت خوبه

پرستیژ کارم بالاست برای رسیدن بهش جون کندم ده سال تلاشم بوده و نذاشتم بابام خرجم بده

برای همین گارد دارم میگم چرا یه زن میتونه تلاش کنه یه مرد نه!

اومدم بگم تحصیلات شعور نمیاره دوست عزیز شاید اون راننده نیسان ک ب قول شما دیپلم داره شعورش از دوست های شما که دکترن خیلی بیشتره،شما من و یاد کسی انداختی دایی اش دکتر بود همچین پز اون و پیش ما میداد آخرم با کله خورد زمین شما هم مواظب باش زمین گرده و دل شکستن کارما داره

پناه بر خدا

چرا گیر دادید به این بنده خدا

انگار خیلی ناراحتید از بقیه منتظر خالی کردن عقده هاتونید

کبوتر با کبوتر باز با باز

قبل از اومدن به اینجا تست اعصاب بدید

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی 💖 😇. و حسابدارم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

برام مهمه پدر بچم کیه

چقدر عالی. براتون مهم باشه پدر بچه تون چقدر انسانه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب