2777
2789
عنوان

خوب شد خاستگارم رد کردم دخترا بی عقلی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5920 بازدید | 275 پست
جقدر زن ستیز داریم اینجاجانعه مرد سالار اسرانی که مهریه تون هم کردن ۱۴ تادختر پسر نداره هرکی کار کنه ...

درسته ما هم به خانمای خانه دار توهین نکردیم

شما میگی راننده نیسان به پرستیژ شما و همکاراتون نمیخوره

ما هم گفتیم با توصیفات شما اتفاقا اوکی هست، مدرک تحصیلی هم اگر خیلی نگرانید میتونید شرط بذارید بره لیسانسشو بگیره تمام

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میشناسم پزشک متخصص شوهرش نظامییا پزشک متخصص شوهرش معلم معلم داشتیم شوهرش روغن فروش بودببخیال ایشو ...

منم یه پزشک میشناسم شوهرش کارمند

اینم اینقدر منتظر بود خواستگار براش پیدا بشه کسی نمیپسندید

اینا رو خودشون میگفتن نه اینکه بقیه بگن

چند تا معلم میشناسم شوهرشون شغل آزاد داره

من چی بگم پس؟چ ربطی داره به شغل اخه مهم انسانیته طرف هستشمن دوس پسرم که قرارع بیاد خواستگاریم روستای ...

فامیل به خودش اجازه میده میاد مطرح میکنه

میشه در رو باز نکرد براش؟

شما هم تجدید نظر کن پول مهمه

گشنه بمونی عاشقی یادت میره

میخای شمارو بهش معرفی کنم اگر پسندیدی

با این شخصیت و افکارت اصلا ازدواج نکن مهر طلاق سوم و چهارمت هم میخوره به شناسنامت شک نکن ،خدارشکر من چندین سال پیش با عقل شخص مورد نظرمو پسندیدم و سالهاست که زندگیمو دارم ،شما یه فکری به حال زارت بکن حتما

منم یه پزشک میشناسم شوهرش کارمند اینم اینقدر منتظر بود خواستگار براش پیدا بشه کسی نمیپسندیداینا رو خ ...

بله عزیزم درست میگی

چی بگم بعضی ها مثل استارتر زیاد چسی میان تهشم سرشون بی کلاه میمونه🤣

دست ۲ نفر کاربری

دیگه راننده نیسان نپسندیده رد کرده نرفته زده تو دهن پسره که!!!!!!

میتونست بگه شغلش مد نظرم نیست نه اینکه با لفظ تحقیرانه ای بگه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

جقدر زن ستیز داریم اینجاجانعه مرد سالار اسرانی که مهریه تون هم کردن ۱۴ تادختر پسر نداره هرکی کار کنه ...

من چی میگم شما چی میگی...

بنظرم اون شوهر قبلی تون هم شانس اورد از دست شما راحت شد

بالاخره یه شمه ای از این رفتار رو اون موقع هم داشتین الان که پدیدار نشده