2777
2789
عنوان

از صبح تا حالا چیکار کردین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 61 پست
۱۰ بیدار شدمصبونه خوردیمشام گذاشتم قرمه الانم باید کاهو بشورم خونه رو هم تمیزکردمماماینام میان

به به

خدا حفظت کنه 🥺😘😍

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

صبحانه خوردم به دخترم صبحانه دادم خونه رو مرتب کردم به پوستم رسیدم دخترم و خوابوندم الآنم پا میشم یه ...

چه حس خوبی😍🎀

اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🥲🩵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیدار شدمرفتم حموماتاقمو مرتب کردمدرس خوندم رفتم تو گوشیناهار خوردم(فوتبال کدوم تیماس؟)الانم منتظرم ...

فوتبال پرسپولیس و استقلال ( دربییییییی)

استاده چی؟

خب جمعست 😂کل هفته درگیر مدرسه ی بچه هاییم

وای آره کلاس ها هم که آنلاین شده سخته برا بچه ها و مادراشون.

راستی من اصلا فکر نمیکردم شما متاهل باشی😶😂

رفتم یه سر بازار محلمون مادر شوهرم آش پخته بود داد همونو به عنوان ناهار خوردیم الانم دلم درد میکنه ج ...

اوخی عزیزم 🥲

وای آره کلاس ها هم که آنلاین شده سخته برا بچه ها و مادراشون.راستی من اصلا فکر نمیکردم شما متاهل باشی ...

باورت میشه همزمان با دوتا بچه مدرسه ای میریم کلاس آنلاین 🤧😂

جدی ؟😂

بابا بچه های من دیگه بزرگن

می‌گردانم 🌍را به کامم 🦋

اوخی عزیزم 🥲

گریه🥺😭😂💚

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋