2777
2789
عنوان

دختر جاریم فروردین 5سال تمام میشه و منم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 23 پست
بچه است گل بنطرم تو تولدش یه کادو جدا بده مثلا خودتون یه کارت هدیه میدین یه عروسک کوچولو جدا بده بگو ...

اره اینم میشه برا همون به تولدش اشاره کردم

خودشم میره مهد لوازم تحریر بگیرم یا عروسک؟

مگه مادر شوهرت خریده ؟بهش بگن اینو مثلا مامان نی نی خریده یا مثلا مامانا میخرن بگو مامانی برا شمام ب ...

به عنوان مادری که دقیقا این چالش رو داشتم می گم که اصلا نباید بچه رو گول زد یا بهش دروغ مصلحتی گفت

بچه باور می کنه و بعد وقتی به هر دلیلی ممکنه از حرفهای بزرگترها بشنوه که اینطوری نبوده و خیلی زود اعتمادش رو به اطرافیان از دست میده

بچه ها خیلی حساس تر و باهوش تر از اون چیزی هستند که ما بزرگترها می بینیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اینم میشه برا همون به تولدش اشاره کردم خودشم میره مهد لوازم تحریر بگیرم یا عروسک؟

نطر منه

یه جعبه بگیر و یه جعبه هدیه با وسایل کوچولو و فانتزی اماده کن مثلا گیره مو ، جوراب گوگولی، عروسک یه جاسوییچی یه بسته هایللتر عروسکی و اینا

حسادت بچه ها کاملا طبیعی هس و اینکه فکر کنند با اومدن نی نی جدید دیگه اونها رو کمتر دوست دارنبزرگتره ...

اره برا همین حس خوبش میگم کادو بگیرم بهش بدم چون از حالا میدونه که یه دخترعمو قراره براش بیاد

مهد میره الان بهترین کادو لوازم تحریره یا عروسک پولیشی؟

به عنوان مادری که دقیقا این چالش رو داشتم می گم که اصلا نباید بچه رو گول زد یا بهش دروغ مصلحتی گفتبچ ...

نه نمیگم دروغ بگه من گمان کردم پارچه خود این بنده خدا خریده دست مادر شوهزش بوده نمیدونستم خود مادرشوهرش خریده

اره برا همین حس خوبش میگم کادو بگیرم بهش بدم چون از حالا میدونه که یه دخترعمو قراره براش بیادمهد میر ...

برای این موقعیت من عروسک رو ترجیح میدم که بچه مدام می بینه و براش تکرار میشه که اون نی نی که من نگرانش بودم منو دوست داره

چون پسر خودم اسباب بازی گرفت و بین کلی اسباب بازی که خراب کرد اینو با دقت نگه داشت و الان هم داره و هنوز هم مثل بچگی هاش میگه این هدیه فرق می کنه چون دختر عموم قبل از اینکه خودش بیاد برام گرفته و الان هم دختر عموش رو خیلی دوست داره و نسبت بهش خیلی مسئولیت پذیره

برای پسر من و پسر اون یکی جاری هم همین بود و الان مثل دو تا برادر باهم دوست هستند. البته اختلاف سنی پسر ها باهم کمتره و حسادت اون دیگه خیلی خنده دار بود. به همه چی حسادت وحشتناک میکرد و به راحتی با حرف زدن قانع نمی شد و باید خیلی بیشتر مراقب بودیم

برای این موقعیت من عروسک رو ترجیح میدم که بچه مدام می بینه و براش تکرار میشه که اون نی نی که من نگرا ...

آهان پس یه عروسک میگیرم براش

باربی خوبه از اونا که کفش و کیف دارن یا پولیشی ؟

آهان پس یه عروسک میگیرم براش باربی خوبه از اونا که کفش و کیف دارن یا پولیشی ؟

من بچه بودم عاشق عروسک جیش کنم بودم🥹

میمردماا براش

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

آهان پس یه عروسک میگیرم براش باربی خوبه از اونا که کفش و کیف دارن یا پولیشی ؟

نمی دونم دیگه سلیقه بچه ها مهمه

یه نکته جالب بعضی از بچه ها از عروسک هایی که قیافه آدم دارن انگار خوششون نمیاد یا می ترسن!!

از مادر بچه سوال کنید یا ببینید به چی بیشتر علاقه داره