2777
2789

نینیم اواخر اسفند دنیا میاد و از کاراش متوجه شدم که از حالا میگه چرا به دخترعمو فلان چیزو گرفتی منم میخام

نظرتون چیه یه عروسک هم بگیرم وقتی میان دیدن دخترم بهش بدم و بگم اینم دخترعموت برات گرفته؟

ضمنا تولدش16 فروردینه جاریم گفته دیرتر تولد میگیرم تا حال تو هم خوب شه بتونی بیای

آخی ، آفرین به شما

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیلی رفت و آمد دارید ،بگیر عزیزم کار قشنگیه

من تا حالا تو موقعیت شما نبودم چون دخترم دختر عموهاش رو سالی دو سه بار نهایت ببینه پس حساس نمیشن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

چه جاری های خوبی ماشالا چشم بد دور ازتون

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مگه مادر شوهرت خریده ؟بهش بگن اینو مثلا مامان نی نی خریده یا مثلا مامانا میخرن بگو مامانی برا شمام ب ...

اره مادرشوهر گرفته برا سیسمونی منکه اونو گفتنی اونجا نبودم تعریف کردن بهم

اره مادرشوهر گرفته برا سیسمونی منکه اونو گفتنی اونجا نبودم تعریف کردن بهم

بچه است گل

بنطرم تو تولدش یه کادو جدا بده مثلا خودتون یه کارت هدیه میدین یه عروسک کوچولو جدا بده بگو این هدیه از طرف من و عمو اینم از طرفم نی نی ویژه

حسادت بچه ها کاملا طبیعی هس و اینکه فکر کنند با اومدن نی نی جدید دیگه اونها رو کمتر دوست دارن

بزرگترها باید مدیریت کنند تا اون بچه اون حس ناامنی عاطفی رو نداشته باشه

و یکی از بهترین روش ها همین دادن هدیه از طرف نی نی جدید به کودک هست که خیلی خیلی موثره

ما چون توی یه ساختمان زندگی می کنیم و این تجربه رو برای پسرم و دختر عموی کوچیکش داشتیم با اینکه پسرم از دختر جاری شما بزرگتر بود دقیقا این چالش رو تجربه کردیم

و جالبه با اینکه الان نوجوان هست هنوز هدیه ای که از نی نی توی راه گرفته یکی از محبوب ترین داشته هاش محسوب میشه

به محبت عموش هم خیلی حسادت می کرد و بقیه حواسشون بود که تحریکش نکنن