2777
2789

امروز ظهر با استادی که باهاش کارآموزی دارم میگذرونم جلسه دارم و باید پروژه رو تحویل میدادم کل هفته مشغول درس خوندن بودم وقت نشد به این کار برسم مجبور شدم کل شب رو بیدار بمونم ظهر هم جلسه س. بعدشم باید درس بخونم چهار روز دیگه یه امتحان دارم و پنج روز بعدشم یه امتحان دیگه. هر جفت شون هم بی نهایت سخت و زیاد.

پایان نامه م هم یه طرف... زبان فرانسه هم که هیچ.

دو هفته پیش یه کار دندون پزشکی فوری برام پیش اومد وقت نمیکنم برم رسیدگی کنم هزینه ش هم که اینجا سر به فلک میکشه.

کل دیشب وسط کارم هی گریه میکردم دوباره جمع میکردم خودمو دوباره گریه م میگرفت. قصدم غر و ناله و انرژی منفی دادن نیست. خواستم یکم درد و دل کنم.... خیلی خیلی میترسم و اضطراب دارم و حس تنهایی

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

امروز که رفتی خونه در حد یک ساعت هم شده بخواب، بیشتر ناراحتیت بخاطر بیخوابی هست

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز حتما ۲ـ۳ ساعت بخواب. شبا هم سعی کن حتما ۶ ساعت بخوابی از بقیه بیداریت خوب استفاده کن

کلا به خاطر استرس خواب مفید ندارم هی از خواب میپرم.

چشم مرسی مهربون ❤️

امروز که رفتی خونه در حد یک ساعت هم شده بخواب، بیشتر ناراحتیت بخاطر بیخوابی هست

اره سر درد هم گرفتم قرص خوردم ولی باز درد میکنه کلا جدیدا سر درد و چشم درد میگیرم همزمان

❤️❤️

مهم اینه از پسش برمیای و بعدا با یه لیوان شیر کاکائو داع از خودت تشکر میکنی خداقوت بده بهت تو میتونی ...

قربونت برم مهربون.🥰😍 ایشالله که فقط زودتر بگذره این دوران، به خیرم بگذره 🤍✨️

جوشونده ارام بخش بخور❤️

گل گاو زبون دارم ولی خیلی تلخه 🤦🏻♀️🤣 بیشتر ارامشو ازم میگیره... دیگه در شرایطی که ببینم نمیتونم کارمو انجام بدم یه فلوکستین میخورم ( علیرغم میلم )

گل گاو زبون دارم ولی خیلی تلخه 🤦🏻♀️🤣 بیشتر ارامشو ازم میگیره... دیگه در شرایطی که ببینم نمیتونم ک ...

گل گاو زبون که تلخ نباید باشه. از جای دیگه بخر. با نبات دم کن شیرین بشه.

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

گل گاو زبون که تلخ نباید باشه. از جای دیگه بخر. با نبات دم کن شیرین بشه.

عه جدی؟ دیگه باید بگم مامانم اینا بفرستن پس شاید خراب شده. اها گلاب زیاد دارم دیشبم تو چایی یکم گلاب ریختم میگن آرامبخش عه اونم منو که آروم میکنه حالا نمیدونم هست یا تلقین خودمه 😆❤️

عه جدی؟ دیگه باید بگم مامانم اینا بفرستن پس شاید خراب شده. اها گلاب زیاد دارم دیشبم تو چایی یکم گلاب ...

اره اونم خوبه. معجزه نمیکنه که این چیزا ولی خب خوردنش یکم تاثیر داره خوبه

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

اره سر درد هم گرفتم قرص خوردم ولی باز درد میکنه کلا جدیدا سر درد و چشم درد میگیرم همزمان ❤️❤️

شاید چشمات ضعیفه، منم چشام ضعیف بود سردرد و چشم درد همزمان میگرفتم یکم از صفحه گوشی و کتاب فاصله بگیری درست میشه

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...