2777
2789

مامانم دیروز فهمید دوست پسر.دارم پیامون خونده بود بعد کتکم زد بعد بابام میگفت الان رفیق بابام گفت پسر ارومیه داماد نمیشه مامانم گفت برا این جور کن بعد بابام گفت ساکت باز دعوا نکنه مامانم گفت تو از کجا میدونی اون هزار تا غلط نمیکنه غیر مستقیم او داد خسته شدم از کاراشون بخدا 😢🖤 همیشه پول نمدادن لباس بخرم بی توجهی تا کتابخونه کوچه نمیزاشتن برم کنکور هم نمیزارن بخونم اذیت میکنن ۱۷ سالمه فقط شرایط سخته مامانم تیکه نگاهش اذیتم میکنه دعا کنید توروخدا

نمدونم چجوری ب پسره پیام بدم حداقل با پسر مورد تایید اونا س حرف بزنم ببینم با کسی هست اصلا خب بابام صد سال سیاه نمیگیره بیا دختر دارم بگیرش اون پسره هم ساکت حداقل امتحان ش کنم ببینم تو رابطه س چند سال افسرده ام اهمیت نمدن بهم موهام چند ماهه شونه نکردم خستم

کسایی درکم کنن میفهن دردم بد دردی

بنظرتون شماره پسره بردارم از گوشیش ناشناس پیام بدم ببینم اصلا با کسی هست یا نه فلان چون خستم از کتکاشون سر یک لیوان حتی از حرفش

ون

💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متوجه نشدم چی گفتی

میگم من مادرم فهمید من دوست پسر دارم دیروز کتک زد منو پیامامون خونده حالا

دیشب پدرم داشت حرف میزد میگفت برا برق کشی رفیقم بیارم پسر خوبی داماد نمیشه آرومه مامانم گفت برا این جور کن بابام گفت نمیتونم برم بگم بیا دخترم بگیر که

بعد مامانم گفت کاش میشد

بعد میگم چجوری پسره مورد تایید خودشون امتحان کنم ببینم آیا با کسی هست یا نه غیر مستقیم باهاش حرف بزنم

💓

نه ینی چی بری به پسره پیام بدی. چیو امتحان کنی؟ مگه شوهرته که امتحانش کنی ؟ شاید همینطوری یه حرفی زد ...

خب ببینم با کسی هست نیست

زیر زبونش بکشم حالم خوب نیست زندگیم خیلی بد تحملم سخته

💓

توضیح دادم

منم خوندم ولی حرفای خانواده کارای خودت یکی از یکی عجیب تر

اصلا چه معلوم اون پسر شیرینی خورده هست نیست

دوست دختر داره نداره

اصلا به شما چه

شما مگه چه کارشی

مگه بهت ابراز علاقه کرده

فکر میکنی اون پسر انقدر سادست تو یه ذره بچه زیر زبونش بکشی

دخترای امروز کی انقدر هول شدن

خب ببینم با کسی هست نیستزیر زبونش بکشم حالم خوب نیست زندگیم خیلی بد تحملم سخته

خب با کسی باشه و اونو بخاد فوقش به بابات میگه فعلا قصد ازدواج ندارم. بعدم بابات که قرار نیست الان بره به پسره بگه بیا دختر منو بگیر. عزیزم سنت خیلییی کمه. این کارا رو نکن. برو موهاتو شونه بزن. کوتاه کن اگه مراقبتش برات سخته. یه مدت تمرکز کن روی درس. روی یه هنر. وقت بذار خودت رو جمع حور کن یکم. کم کم حالت بهتر میشه. فقط خودت میتونی کمک کنی به خودت. اگه پول داری تراپی برو

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

خب با کسی باشه و اونو بخاد فوقش به بابات میگه فعلا قصد ازدواج ندارم. بعدم بابات که قرار نیست الان بر ...

شرایطم بخون تا کوچه نمیتونم برم حتی کلاس زبان خودمو میکشتم برم نذاشتن برام یک پالتو ۳ تومنی گریه کردم نخریدن مذهبی ان فقط چادر میگن بپوش موهام دیده بشه هزار حرف بارممکنن تا کتابخونه نمیزارن برم

💓

شرایطم بخون تا کوچه نمیتونم برم حتی کلاس زبان خودمو میکشتم برم نذاشتن برام یک پالتو ۳ تومنی گریه کرد ...

تو خونه بخون. زبان انلاین برو یا خودت با اپ بخون. ببین شرایط همه یه تایمی بد میشه. منم داشتم خانواده این مدلی که سختگیر بودن. ولی اسون ترین راه اینه که سعی کنی فعلا با خواسته هاشون کنار بیای تا شرایطتت تغییر کنه. وگرنه الکی اذیت میشی. اینو بعدا پخته بشی میفهمی دخترم

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️