2777
2789
عنوان

دارم حس میکنم زندگی تو روستا خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط فرار کن طرف کارگر باغداری میخواد ؟پوستت داغون میشه

خب منم گفتم کارگر بگیرین گفتش وقتی میبینم خودم میتونم کار کنم چرا باید کارگر بگیریم نمیتونم ولش کنم و نمیتونمم ...

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

بابای من تو یک روستای شمالی بسیار بسیار زیبا یک ویلای دوبلکس با تمام امکانات داره یعنی همه چیز کامله ...

دقیقا میفهمم چی میگی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خب منم گفتم کارگر بگیرین گفتش وقتی میبینم خودم میتونم کار کنم چرا باید کارگر بگیریم نمیتونم ولش کنم ...

مسئله ی مهمیه اگه قصدتون ازدواج هست واقعا دقت کن ببین میتونی این سبکی زندگی کنی؟

من خودم تو همچین جوی به دنیا اومدم ولی موقع ازدواج نمیتونستم این سبکی انتخاب کنم برای زندگی چون آدمش نبودم...صبح زود بیدار شدن و اون حجم از کار هر روزه....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خودت شهری یا روستا؟اینو بگو اگر اهل کار نیستی وگرنه به مشکل میخوری بگو من تاحالا کار نکردم و فقط کار ...

ببین من تو شهرای جنوبی زندگی میکنم و خیلی اهل کار نبودم تقریبا چن وقته دارم کار میکنم تا امادگی داشته باشم و خودم خیاطی میکنم بعضی وقتا

ولی روم نمیشه بگم که جز کار خونه هیچ کاری نمیکنم تقریبا الان چن وقته دوستیم ایشونم اهل روستاهای اطراف شماله

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

نه بخاطر کار سخت بلکه بخاطر کوچیکی محیط و نبودن تفریح و سطح کار و سبک زندگیش خیلی خیلی سخته. توهین نمیکنم، منظورم هم روستاهای عادی ایرانه. الان نیاین بگین روستای ما پاریس و نیویورکه. اونا رو نمیگم😬

کار سخت همه جا هست اتفاقا تو خود تهرانم خیلیا هستن صبح میرن بیرون شب میان خونه.

ببین من تو شهرای جنوبی زندگی میکنم و خیلی اهل کار نبودم تقریبا چن وقته دارم کار میکنم تا امادگی داشت ...

اخه چرا میخوای اینکارو کنی

اون حس و زندگی عاشقانع حدااااااکثر 1ساله

بعدش واسش یه انسان عادی میشی ک باید پا به پاش چالش هارو رد کنی دیگ نمیاد ک قربون صدقت بره اگ بلد نباشی

کجاش سخته کیف دنیا رو میکنیم تو خونه های 500متری بدون دود ودم واسترس سخته؟ بعدشم هرکی دلش بخواد طبق سلیقش کار میکنه مثل شهر. هر موقع دلمون بخواد هم بیدارمیشیم همه هم مثل همیم وآشنا هیچوقت تنها نیستیم

ببین من تو شهرای جنوبی زندگی میکنم و خیلی اهل کار نبودم تقریبا چن وقته دارم کار میکنم تا امادگی داشت ...

نمیدونم باز خودت میدونی

کار تو روستا ادمو پیر میکنه اخه سخته

من مادرم تو جوانیش ۳۰ سال پیش کار میکرد

و صورتش اینت داغون شد

بنظرم الان اینو بهش بکی بهتره تا بعد ازدواج

چون بعضی از روستای ها فقط به فکر کار خانمشون هستند و مهمه این موضوع