2777
2789
عنوان

دارم حس میکنم زندگی تو روستا خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 57 پست
روستای ما ک اینطوری نیست .من مامانم فقط کار خونه انجام میده انم درحد خانمایی شهری

روستای شما کدوم طرفاست ؟؟؟

میدونی آخع طرفم هم باغ داره هم گاودار و اولشم بهم گفت تنها امید میوه هام به توعه

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

معمولا کار زیاد میکنن بندگان خدا

مثلا رب میپزن

تنور داشته باشن نون خودشون میپزنن

باغ یا شالی داشته باشن حتما برای کمک میرن یا غذا زیاد برای کارگرها می پزن

مربا و ترشی درستت کنن

معمولا دستپختهاشو عالیه 💚😋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تو روستا زندگیم میکنم سرسبز نیست و خشک خشکه

ولی امکاناتش خوبه

مثلا مزون لباس عروس

چندتا مدرسه

پارچه فروشی. و تولیدی لباس

تعداد زیادی لباس فروشی

مرکز بهداشت

مسجد

باشگاه

سالن ورزشی

۲ تا پارک

چندتا آرایشگاه

فرش فروشی

و....

مثل شهره تقریبا

اسی الان دیگه واقعا زندگی روستایی مثل قدیم نیس

ی سر بیا خونه و زندگی روستاییا رو ببین چقدر شیک با کلاس ... انگار تو شهری .

خبری از صبح زود بیدار شدن و مرغ خروس نیس

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من تو روستا زندگیم میکنم سرسبز نیست و خشک خشکه ولی امکاناتش خوبه مثلا مزون لباس عروسچندتا مدرسهپارچه ...

البته کار کردن هم اونجوری نیست به خودشون بستگی داره

راستی دامداری و مرغ. و خروس رو همه دارن

ولی با این حال شکل خانه ها خیلی امروزی شده

من شهر بودم دو سال اومدم روستا وخیلی راضیم؟

میدونی من راضیم اخلاقش خوبه ها ولی از اینکه میگه من میام خونه نهارمو میخورم باز برمیگردم سرکار میگم خب اگه همش سرِکاره خب من کی میخوام ببینمش

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

زندگی تو روستا وقتی خوبه ک حقوق بگیر دولت باشی و فقط از مزایای هوا.سکوت.طبیعت روستا استفاده کنی

بابای من تو یک روستای شمالی بسیار بسیار زیبا یک ویلای دوبلکس با تمام امکانات داره یعنی همه چیز کامله و مدرن هست پنجره های سدی دوجداره تراس رو به کوه لوازم تا ماشین ظرفشویی و ماهواره چرخشی همه چیز گذاشته شده

کل روستا هم ما رو میشناسن همه خوراکی ها هم داریم شیر و پنیر و ماست محلی برامون میارن ری انار و ازگیل خودشون برامون میارن هر وسیله ای خراب بشه سریعا میان همونجا برامون درست میکنند بازم چند روز میمونم میکم زندگی روستایی چقدر سخته شب که میشه غم عالم به دلت میشینه نمیدونی چیکار کنی فقط صدای عوعوی سگها رو میشنوی

بعد هم نظافتش سخته راهروها همش کثیف میشه همش پر حشره است

چند روز میمونم میکم زنده باد خونه آپارتمانی و زندگی مدرن شهری

خانومای روستاییکار خونه با خودشونهکار کشاورزی هم میرن کمک میکننرب درست کردناگه انگور باشه شیره درست ...

عزیزم روستا داریم تا روستا

من خودم اهل روستام میبینم که خانما غیر کار خونه کار دیگه ای انجام نمیدن

حالا ممکنه قدیمی ها که تعدادشان انگشت شماره نون بپزن یا رب درست کنن

میدونی من راضیم اخلاقش خوبه ها ولی از اینکه میگه من میام خونه نهارمو میخورم باز برمیگردم سرکار میگم ...

من همسرم شغلش تو روستا نیس سر زمین ی شهر دیکه میره شده وقتایی 10 روز هم خونه نباشه ..الان خونه ک هستیم 530 متر خیلی خیلی دوسش دارم