2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا تعطیلیم

96 بازدید | 11 پست

تهران

شاخص چطور انقد اومد پاینن وقتی بارون نیومد

آنفولانزا ممکنه دلیل شه؟

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعطیلم نشه نمیذارم پسرم بره

آلودگی یه طرف، آنفولانزا شدت کرفته ، چند نفرم مردن

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

تعطیلم نشه نمیذارم پسرم برهآلودگی یه طرف، آنفولانزا شدت کرفته ، چند نفرم مردن

جدااا

یا خدا

تو تهران؟؟

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

چنده شاخص؟

۱۲۰

تعطیلم نشه نمیذارم پسرم برهآلودگی یه طرف، آنفولانزا شدت کرفته ، چند نفرم مردن

مردم بی فکر شدن خیلی دیدم اصلا ماسک نمیزنن همش در حال گردش تفریح فلان. خو ای ماسک لامصب بزنید. تا این ویروس ریشع کن بشه. دلم کبابه برای بچهای همسایه دورو بر. طفلک میان حیاط ایقد سرفه سرفه. صداشون میاد حیاط ما.

صبح ۱۳۹ بود که امیدوارم تا ساعت دو زیاد بشه

ظهر کم میشه نه ززیاد