2777
2789

شوخی می کنی مستأجری و طلا و پس انداز ، با 11 میلیون اجاره و و.....

اسی چون خودمون مستاجر هستیم فقط دعا می کنم خدا کمکتون کنه خونه دار بشید ، وگرنه پس اندازی نمی مونه آدم طلا بخر

شوخی می کنی مستأجری و طلا و پس انداز ، با 11 میلیون اجاره و و.....اسی چون خودمون مستاجر هستیم فقط دع ...

من قبلن پس انداز کردم قبل اینک گران بشه💔

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی زرنگ بوده تا الان جمع کرده

از الان به بعد که نمیرسونیم پول اجارمون رو بدیم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
هر کی زرنگ بوده تا الان جمع کرده از الان به بعد که نمیرسونیم پول اجارمون رو بدیم

من خرداد ۳ تیکه فروختم صابخونم پول پیش میخاس نداشتم بدم وگرنه الان ۴۰ گرم داشتم😔😔😔😔

من خرداد ۳ تیکه فروختم صابخونم پول پیش میخاس نداشتم بدم وگرنه الان ۴۰ گرم داشتم😔😔😔😔

خیلی سخته مستاجری

انشالله همه ی مستاجرا و شما و ما هم به زودی صاحب خونه بشیم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من قبلن پس انداز کردم قبل اینک گران بشه💔

خوب کاری کردی منم پس انداز کردم ولی خب هر چقدر پس انداز می کنه آدم خوشحال میشه یه خونه نقلی میخرم از مستأجری راحت میشم خونه هی گرون تر میشه

خوب کاری کردی منم پس انداز کردم ولی خب هر چقدر پس انداز می کنه آدم خوشحال میشه یه خونه نقلی میخرم از ...

خونه هنوز راکده