2777
2789
عنوان

دوس پسرم با دختره رفته شمال خودش بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 22 پست
اخه اولین بارش نیست کلا. هرکی از زن رفیقاش دوس دختر رفیقاش هرکاری دارن ب این میگن هزاربار بهش گفتم م ...

پس ب درد نمیخوره اگ اینطوریه

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم واقعا

هووف

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

رمانه مگه😐

آخر همه روابط امروزی کاته ، خیالت راحت

پسره هم مال توعه هم مال دوست دختر رفیقش

متعلق به همس

اصلاااااا به پسرا اعتماد نکن

جوشم نزن الکی چون امروز نره فردا حتما میره

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

چرا اینقدر طولانی ۴ ساللل رابطه اخهحداقل رسمیش کنید دختر خوب

خانوادش نزاشتن رسمیشکنبم فک میکنن پسرشونچیه خداروشکر ک رسمی نشد کات میکنم تموم شه