2777
2789

تو تاپیک هایی قبلم گفته بودم رفیق پارتنرم فوت شده ی هفته پیش بعد دوس دخترش فهمیده. ساعت ۲نصف شب اومده دم خونه دوس پسر من. همش بهش زنگ میزنه اینا. دیشب بعد ی هفته پارتنرمو دیدم مراسم خاکسپاری پسره شمال بوده. دوس پسرم گفت اون شب ک اومده دم خونمون دوتایی رفتیم شمال مراسم بعد مراسم برگشتیم دوباره گوشبشو گرفتم نگا کردم دیدم دختره صدتا پیام داده بود بهش از جمعه تا دیشب این جواب نداده بود ب هیچکدوم آخرین پیامش نوشته بود داری ۲میلیون پول بهم بدی دختره

بهش گفتم ب تو چ ربطی داشته ک دوتایی باهم رفتین شمال گغت مگه چیه گغتم دوست داری منم مثل خودت رفتار کنم گغت نه همه مثل من نیستن من. ب کسی نظر ندارم ، فکر اینکه یک روز کامل باهم بودن با دختره از این دختره همش زنگ پیام بهش میده حالمو بد میکنه دختره رو بلاک کردم کامل از گوشیش ولی از دیشب هرچی فک میکنم نمیتونم با این موضوع کنار بیام. اخرشم ی جوری رفتا میکنه انگار مقصر منم میگه من کاری نکردم

دختره با پسره ک فوت شده همخونه بودن خیلیییی بی خانوادس دختره

گفت من موقعی ک این دختره با رفیقم بود مخالف بودم میگفتم این دختره ب درد تو نمیخوره الان تو چی فک میکنی

از جمعه ک پسره فوت شده تا دیشب شاید صد بار تلفنی حرف زدن باهم دختره و دوس پسرم همه رو دیدم گغتم این تماسا چیه گغت زنگ زده گفته مدارک پسره رو ببرم براش

چیکار کنم بنظرتون ۴ساله باهمیم. رو خیلی چیزا چشمامو بستم ولی این موضوع خیلیییی داره اذیتم میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مدارک پسره به چه درد دختره میخوره ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

جفتشون ب درد هم مبخورن من کات میکنم

اگه دوسش داری بهش بگو زا کلا ارتباططو با این قط میکنی یا اگنکمن میرم بمون با این

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

اگه دوسش داری بهش بگو زا کلا ارتباططو با این قط میکنی یا اگنکمن میرم بمون با این

اخه اولین بارش نیست کلا. هرکی از زن رفیقاش دوس دختر رفیقاش هرکاری دارن ب این میگن هزاربار بهش گفتم میگه باشه باز همون گوه رو میخوره

فکر نمیکنم دوست پسرت انقدر لاشی باشه با دوست دختره رفیقش که یه هفتس مرده بریزه رو هم..اگه اینکارو کر ...

اصلا نریزه روهمم گو میخوره دختره رو برداشته رفتن شمال دختره بهش پیام داده ۲میلیون برام بزن من ۴ساله باهاشم روم نشده هزار تومن بگیرم ازش