2777
2789
عنوان

دیگه با خانواده نمیشه رفت سینما😐

171 بازدید | 17 پست

چند شب پیش رفتیم سینما کفایت مذاکراتو دیدیم...

در کل بعضی از سکانسارو میخندیدیم ولی خب ما با بچه ها رفته بودیم، هزاااربار تو فیلم گفتن رَحِم رحم رحم😐

پسرداییم ۹سالشه به من میگه آجی رحم چیه؟ 🫠

همش راجب حاملگی و سقط و...

دیگه گند همه چیو درآوردن

بخداوندی خدا فیلمای ایرانی ارزش دیدن نداره

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بد شدن فیلم ها

ای کاش رده سنی بزارن زیر فیلم

فیلم پیر پسر ،منم با دخترم میدیدم دیدم دیگه کفش بو میکنه و فلان عوض کردم ،خب سازنده احمق میسازی لااقل موقع تبلیغش موقع پخش بنویس بالای چند سال باید ببینن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم فیلم بزرگسال در کل برا بچه مناسب نیسحتی اگه اون رحم رو هم نگه

بچه ی نه ساله ده ساله دیگه بچه نیست که بگیم فقط کارتون

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ی نه ساله ده ساله دیگه بچه نیست که بگیم فقط کارتون

بله بچه نیس

ولی بزرگسال هم نیس

اونم فیلمای روی پرده ی سینما

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

برا جلب توجه همش ب چیزای جنسی اشاره میکنن

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس