مرواریددرخشان123 مدیر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1215 عنوان دیگه با خانواده نمیشه رفت سینما😐 | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 17 پست چند شب پیش رفتیم سینما کفایت مذاکراتو دیدیم... در کل بعضی از سکانسارو میخندیدیم ولی خب ما با بچه ها رفته بودیم، هزاااربار تو فیلم گفتن رَحِم رحم رحم😐پسرداییم ۹سالشه به من میگه آجی رحم چیه؟ 🫠همش راجب حاملگی و سقط و... دیگه گند همه چیو درآوردن امروز | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرواریددرخشان123 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1215 😐😑😑😑ای کاش بیشتر پخش کنن مردم بدونن رحم یه عضو طبیعی بدن خانمهتو راهنمایی مجبورن حتی ساختارشو بر ... باشه رحم به کنار... اینکه انقدرررررر تو فیلم به مسائل ج... اشاره میشه، اگه مبتذل نیست پس چیه؟
مرواریددرخشان123 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1215 در کل بچه رو نباید برد سینما که فیلم بزرگسال ببینهولی رحم مگه چیه؟😐ینی اینقد سخته به بچه بگی رحم یه ... باشه رحم رو کاری ندارم،،، ولی درکل خیلی تو فیلما راجب مسائل ج... حرف میزنن
رد_پای_می عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5497 باشه رحم به کنار... اینکه انقدرررررر تو فیلم به مسائل ج... اشاره میشه، اگه مبتذل نیست پس چیه؟ اونارو که قبول دارم من خودم فیلم پیر پسر ندیدم با این تفاسیر مطمئن بودم حالم بد میشه اما اینایی که شما گفتی طبیعیه