2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بی شرف

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 51 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم 🥺🥺ببین آدم خیانت کار خیانت کاره حتی اگه خوشگل ترین هم باشی دلشو میزنه هوس آدم زشت میکنهبعدش ...

خیلی سخته به خودم بیام حالمو هیچکی درک نمیکنه

من خر هنوزم دوسش داشتم و حس میکنم دارم

به درک بذار بکشه یه خائن کثیف کمتر بلند شو ناهارتو بخور

میخواسه منا بترسونه مثلا گفت یا میبخشیم یا میرم خودمو میکشم یه طومار نوشت برام اگه بخشیدی برات هرجور بخوای جبران میکنم.

ولی هتوز نه خبر مرگش اومده نه هیچی معلوم نیس کدوم گوریه

وای همدردیم از دیروز منم دارم به همین فکر میکنم

تو تصمیمت چیه؟

من نمیدونم باید چه خاکی تو سرم بریزم.

یکم میگم حق حضانت وطلاق و هرچی داره رو بزنم به نام خودم بعدم بشینم زندگی کنم باش.بعد میگم بشینم هر گهی دلش خواس بخوره این چه زندگی ایه.

همه حسام قاطی شده متتفرم ازش بعد ته دلم دوسش دارم مثل خرا دیگه دیوونه شدم

دیشب قاطی کرده بودم میخواسم طلافی کنم خیانتشوبچه ها اینجا منصرفم کردن اتیشی بودم

نه عزیزدلم اصلا کاراون و اینجوری

تلافی نکن فقط نبخشش راش نده تو

خونه بی محلش کن

❤S❤زندگیم و دوست دارم چون توزندگیمی❤ s❤

تو تصمیمت چیه؟من نمیدونم باید چه خاکی تو سرم بریزم.یکم میگم حق حضانت وطلاق و هرچی داره رو بزنم به نا ...

من تو محل کارش دیدم یه گوشی دیگه هست اما گردن نمیگیره میگه برای مشتریه خیلی حالم بده از دیروز خیلی اونوقت دوستش مزاحمم میشد من همه چی رو مو به مو به شوهرم گفتم 😭😭😭ببین من چقدر بدبخت و ذلیلم که باهاش روراست بودم اون با من چیکار کرد نمیدونم اصلا انقدر حالم بده حوصله تاپیک زدن هم ندارم درد و دل کنم 😭😭

من تو محل کارش دیدم یه گوشی دیگه هست اما گردن نمیگیره میگه برای مشتریه خیلی حالم بده از دیروز خیلی ا ...

دقیقا منم

مرد همسایه اسنپی هرسگی پیام میداد میومدم میگفتم مثل خر بهش وفادار بودم پامو کج نزاشتم

آشغالای عوضی

دلش به حال این طفل معصوم و زندگیش نمیسوزه؟چه بابایی هس