2777
2789
عنوان

چرا قلمچی امروز اینطوری شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 48 پست
پزشکی فیزیوتراپی ی رشته خوب دیگه

موفق باشین

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

آره واقعا عالیه ولی خودتم باید تست بزنی

میشه منابعتون هم بگید؟

مثلا اون روز گفتید برای زیست پینوکیو میزنی

بقیه درسا رو چی؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیست ای کیو از همه بهتره

مشاورم گفت دیگه مدل سوالاش مثل کنکور نیست

گفت مثلا ای کیو تمرکز میکنه رو اینکه از 45 تا سوال زیست اون چند تا سخت و جواب بدی

در صورتی که ما اول هدفمون اینه سوالای آسون و متوسط و جواب بدی پینوکیو تموم شد منبع دوم ای کیو

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه منابعتون هم بگید؟مثلا اون روز گفتید برای زیست پینوکیو میزنیبقیه درسا رو چی؟

ریاضی مهر و ماه

شیمی مبتکران و جامع خیلی سبز

زمین مهر و ماه

فیزیک جامع میکروطلایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا اینجوری که الان می خونی ۱۸ سالگی نخوندی ؟

الان انگیزشو بخاطر مشکلاتم پیدا کردم

مشاورم تو اینستا و... فعالیت خاصی نمیکنه حضوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه بگی برا نهم چجوری میخوندینمن نهایت ترازم بشه ۶ هزار

نهم راستش خودمم نمیدونم ولی برنامه پارسالمم نگاه کردم خیلی میخوندم خیلی،یادمه یه روز با اینکه مدرسه هم بودم ۱۶ ساعت خوندم ،تو ترم اول کل کتاب علوم رو تموم کرده بودم و تستاشو هم زدم ولی الان اونجوری نمیتونم بخونم خریت بود به نظرم.

اوایل آزمون قلمچی شرکت کردم دیدم اینهمه میخونم رتبه و ترازو خیلی بده اولش خیلی بد بود تا چند تا آزمون اینجوری بود بعد دیگه شل کردم و گفتم ولش کن،در حد مروری و اینا روزی چند ساعت میخوندم ولی نه اونجوری که مثل روانیا استرس بدم به خودم،برعکس عمل کرد یهو تراز و رتبم خیلی خوب شدد.فهیمدم اوایل اعتماد به نفس کافی نداشتم به خودم و آزمون هارو خراب میکردم ولی بعداً که یکم شل کردم رفتم بیرون حال و حوام عوض شد آزمون هام هم خوب شد.

ولی واقعا خریت بود اونجوری خوندم حتی برای کنکور هم دوست ندارم مثل اونموقع بخونم خودمو اذیت کنم.

.

نهم راستش خودمم نمیدونم ولی برنامه پارسالمم نگاه کردم خیلی میخوندم خیلی،یادمه یه روز با اینکه مدرسه ...

من نهایت روزی ۴ ساعت

۱۶ ساعت تو ذهنم نمیگنجه🤣🤣

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

میشه بگی برا نهم چجوری میخوندینمن نهایت ترازم بشه ۶ هزار

زیاد خوندن در کل مهم نیست،اصل اینه با اعتماد به نفس خوند،سرعت و تند شدن مغز هم به مرور خودش درست میشه اوایل پارسال خیلی ضعیفه بودم ولی آخری تو چند ثانیه یه صفحه تست مرور میکردم😂💔