2777
2789
آفرین چه کار خوبی کردی منم دقیقا عین تو شدم یه ماشین داشتم فروختم نصفشو دادم طلا سود کردم اون نصفشو ...

بازم خداروشکر دادی نصفشو طلا اول طلا بعدم ماشین بقیه همشون ریسکه ما ی زمین گرفتیم گل طرقبه مشهد چ فایده فروش نرفته اون زمان ی سرویس فروختم بزرگ شد ۲۷میلیون بقیش وام ۱۰۰تومن دادیم زمینه شده ۴تومن الان اون سرویس خودش ۲تومن میشد حداقل من از ماشین استفاده میکردم حالا دیدم نمیتونم استفاده کنم تبدیل کردم به سرمایه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ملک راکده ۲ساله صاحبخونه م میخواد خونه نوسازش رو بفروشه نتونسته والابیشترین بازدهی رو هم طلا داشتهشم ...

اره ما ۳تا زمین تو بهترین نقاط داریم ۶ساله فروش نرفته

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملک راکده ۲ساله صاحبخونه م میخواد خونه نوسازش رو بفروشه نتونسته والابیشترین بازدهی رو هم طلا داشتهشم ...

خوب راکده ولی قیمتا بالا میره

مردم به قیمت سال قبل نمیفروشن خونه میمونه رو دستشون

امکان نداره

اینا الکیه ماکارونی ی روزه از ۵تومن شد ۳۰تومن پایین اومد چی پایین اومده ؟ ملک ؟ طلا؟ ماشین؟ تو این مملکت هرچی بره بالا پایین نمیاد باخیال راحت سرمایه گزاری کن رو طلا

طلا دیگه تو سقفه طلا نگیر نهایت ۱پاه دیگه ادامه پیدا کنه قطعا تابستون ریزش داره یهویی

من پارسال طلا گرفتم رو ۵۴۰۰ یادش به خیر همکارم گفت الان طلا گرفتی خیلی قیمت بالاست بعد چند تا تحلیل نشون داد که طلا قرار ریزش شدید کنه

من هم گفتم برای بلند مدت میخوام جالبه هیچ بلند مدتی هم در کار نبود الان قیمت طلا رو ببین

من پارسال دی ماه ۵۴۰۰ گرفتم

😔

نارادت نباش

با حس خوب بخر

خدا رو شکر کن اینقدر بالاست درآمدش

بابت نگهداری شون هم حتما حواست جمع باشه

کارگر و فامیل هم ندونن میخری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خوب راکده ولی قیمتا بالا میرهمردم به قیمت سال قبل نمیفروشن خونه میمونه رو دستشون

نبایدم بفروشن مگ چیپس به قیمت سال قبله ک خونه باشه؟؟؟

من پارسال طلا گرفتم رو ۵۴۰۰ یادش به خیر همکارم گفت الان طلا گرفتی خیلی قیمت بالاست بعد چند تا تحلیل ...

هر چی بره بالا تو مملکت پایین نمیاد ینی خودشون نمیزارن بیاد پایین

خوب راکده ولی قیمتا بالا میرهمردم به قیمت سال قبل نمیفروشن خونه میمونه رو دستشون

شما طلا بخری بذاری کنار بهتره تا ملک.

البته برای استفاده و خونه اولی خیر

برای سرمایه گذاری

دوستم چندسال پیش ۳۰۰گرم طلا فروخت رفت زیر بدهی و قرض و.. خونه ۵۰متری جنوب تهران خرید . نگه داشته بود به طلا خریدنش ادامه داده بود همون خونه رو بدون استرس و قرض با کمی متراژ بالاتر میخرید

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

اره منم مطمئنم سال بعد دوبرابره

دوست پسر دوستم طلافروشه خیلی باهاش مشورت میکنیم میگه بعد عید ۱۵تومن میشه

خودمم میگم گرون داده این آقا آشنای همسرمه الکی بهشون اعتماد داره ممنون گلم

خودت تنها از این به بعد برو چند جای دیگه هم قبلش قیمت بگیر و به همسرت بگو

وقتی دلش میخواد برات بخره ❤️ اینطوری با همون پول بیشتر بخره 😅❤️

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره منم مطمئنم سال بعد دوبرابره

نگران نباش اگه ملک پنجاه درصد افزایش بخوره طلا صد و پنجاه درصد افزایش میخوره

طلا از ملک خیلی جلوتر

حتی تو این چند ساله اخیر ماشین هم از ملک جلوتر بوده

و مهم تر قدرت نقدشوندگی طلا با هیچی برابری نمی کنه

شما طلا بخری بذاری کنار بهتره تا ملک.البته برای استفاده و خونه اولی خیربرای سرمایه گذاریدوستم چندسال ...

بله خونه اولی واجبه بخری ولی برای سرمایه گزاری طلا و ماشین

ما خونمونو خریدیم سال ۹۳. ۱۲۰میلیون الان شده ۸میلیارد

اونموقع بنز میخواست بخره با ۱۳۰میلیون نخرید بنزه شده ۱۵میلیارد