2777
2789
همسرم گیر داد کادو روز زن باشه این

دستشون درد نکنه مبارکت باشه به خوشی حالا ک گذشت ولی عزیزم حتما حتما مستعمل بگیر طلا ک کهنه و نو نداره هم دستت بخوره بهش دسته دو حساب میشه بااین قیمتا نو دیگ نمیصرفه ازاین به بعد مستعمل بخر اگ بتونی جولوی خودتو نگهداری ک استفاده نکنی و اب شده بخری ک خیلی عالی تره سرمایه خالص

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
الحمدالله حقوقمون خوبه آخر سالم ۲۰۰ میلیون پاداش میگیریمهر ماه هم بالای ۳۰ میلیون قسط میدیممنتها این ...

چقدر حقوق همسرت بالاست

عجیبه توی این سالها به فکر خرید خونه نبودید چون حتما اون زمان هم حقوق بالایی داشته به نسبت کل جامعه

ولی خب نگران نباش

با این حقوق راحت می تونید صاحبخونه بشید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحمدالله حقوقمون خوبه آخر سالم ۲۰۰ میلیون پاداش میگیریمهر ماه هم بالای ۳۰ میلیون قسط میدیممنتها این ...

عزیز کارمند کجا هست شوهرا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دستشون درد نکنه مبارکت باشه به خوشی حالا ک گذشت ولی عزیزم حتما حتما مستعمل بگیر طلا ک کهنه و نو ندار ...

طلای اب شده الان کلاهبرداری زیاده بیشتر طلا فروشا باهمون جرم وکثیفی توشون میفروشن ک سنگین تر بشه

تهرانی؟آخه من تهرانم الان سرمایم ۲۳۰۰هستچیزی نمیشهنمیتونمم برم اطراف تهران خیلی قیمتای اینجا وحشتناک ...

ن مشهد

۲۳۰۰ک کمه ما ۸تومن خونه ۲تومن ماشین و ۱تومن طلا دارم هنوز جرئت نکردم با ۳تومن خونه رو حتی عوض کنم ۲۳۰۰ک واقعا کمه ادامه بدین جمع کن حقوقتون خوبه ناامید نشید

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
تهرانی؟آخه من تهرانم الان سرمایم ۲۳۰۰هستچیزی نمیشهنمیتونمم برم اطراف تهران خیلی قیمتای اینجا وحشتناک ...

خورد خورد طلا بخر میشه

من دو سال پیش ماشینم رو عوض کردم رسماً اومدم زیر صفر

ولی بدیهی ها رو صاف کردم فقط شروع کردم به خرید طلا

تازه این وسط دوبار هم مسافرت خارج از کشور رفتم که خوب خیلی برام هزینه داشت ولی هیچ پولی رو به صورت ریال نگه نداشتم الان خداروشکر یه مبلغی شده که بهش امیدوار باشم

البته من چون خونه دارم فعلا تمایلی ندارم که طلا رو تبدیل کنم چون هیچ چیزی پیشرفت طلا رو نداشته

ولی دیگه به یه حدی برسه تبدیل می کنم به ملک که بدم دست مستاجر یا یه باغچه کوچک می گیرم ولی الان اصلا تو فکر تبدیلش نیستم

ملک راکده ۲ساله صاحبخونه م میخواد خونه نوسازش رو بفروشه نتونسته والا

بیشترین بازدهی رو هم طلا داشته

شما به کارت ادامه بده

احتمالا ولخرج و بد خرج بودی

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️