2777
2789

سلام ، ظهر بخیر، به فکر گرم نباش چندگرم میشه

هر مقدار پول دستت اومد همون روز تبدیل به طلا

کن قیمت چه بالا بود چه پایین ، از نظر وزنی هم

سه گرم بشه دو گرم بشه کاری به این چیزها نداشته

باش خلاصه مطلب پول نقد هیچ وقت نگه ندار.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گرم طلا مهم نیست مهم اینه که سیو سرمایه داشته باشی

من از اواخر شهریور تا الان حدود ۲۳ گرم خرید زدم

یازده و نیم خرید داشتم تا ده و دویست و پنجاه

اون پول رو نگه میداشتم تو حسابم همون قدر بود ولی الان حداقل میدونم از تورم جا نمونه

من هم ماهی چهل تومن پس انداز طلایی دارم ولی برام اصلا مهم نیست چند گرم طلا میشه برام مهمه که آنقدر پس انداز کنم

برای خرید هر چیزی که نمیگن چند گرم طلا داری طلا رو در لحظه به پول تبدیل می کنی و حالا خونه و ماشین و هر چی بخوای میخری

والا جز مرفه ها حساب میشید که فقط پنجاه ملیون اونم هرماه بشه پس اندازدیگه خورد و خوراکتون که به کنار ...

الحمدالله حقوقمون خوبه آخر سالم ۲۰۰ میلیون پاداش میگیریم

هر ماه هم بالای ۳۰ میلیون قسط میدیم

منتها این خونه نداشتنه تو این سن داغونم کرده

خدا دل هردومون رو شاد کنه

ان شالله

عزیزم من و همسرم قصد داریم از حالا به بعد وام خونگی و این چیزا ثبت نام کنیم و باهاش طلا بیاریم عوضش قسطش رو هر ماه بدیم

به نظر من قسط دادن برای طلا خیلی ارزش داره

حداقل برا مایی که در آرزی خونه داشتنیم

اما خب برا من حقوق همسرم خیلی کمه

دست و بالمون خیلی باز نیست تو این مورد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
طلا هم نمیشه خرید اینقدر گرون حساب میکنن فقط ضرر میکنی من ۶ گرم و ۳۰۰ سوت با اجرت ۱۰ درصد خریدم ۹۰ م ...

خوب چرا اینهمه اجرت دادی مستعمل بگیر بدون اجرت یا اب شده خدایی طلای نو نمیصرفه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
الحمدالله حقوقمون خوبه آخر سالم ۲۰۰ میلیون پاداش میگیریمهر ماه هم بالای ۳۰ میلیون قسط میدیممنتها این ...

عزیزم مگه چند ساله ازدواج کردین ؟

شغل همسرتون چیه جسارتا ؟

اگه شما اینو میگید منی که کل در آمدمون اندازه قسط های شما نمیشه چی بگم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
الحمدالله حقوقمون خوبه آخر سالم ۲۰۰ میلیون پاداش میگیریمهر ماه هم بالای ۳۰ میلیون قسط میدیممنتها این ...

ببین تو هرچی پول اومد دستت طلا بخر بهت قول میدم دوسال دیگه خونه دار بشی حقوقتون کم نیست

ما همینجوری خونه دار شدیم الانم میخاییم خونه رو عوض کنیم دوباره من طلا میخرم تند تند شوهرم هم ماشین میگیره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من دوماه قبل ی دستبند و انگشتر ک باهم دوسال پیش خریدم ۱۰تومن فروختم شد ۹۸ میلیون الان

ببین تو هرچی پول اومد دستت طلا بخر بهت قول میدم دوسال دیگه خونه دار بشی حقوقتون کم نیست ما همینجوری ...

تهرانی؟

آخه من تهرانم الان سرمایم ۲۳۰۰هست

چیزی نمیشه

نمیتونمم برم اطراف تهران خیلی قیمتای اینجا وحشتناکه

ن مگ طلا چقدر میخاد بیاد پایین تاحالا یادت اومده طلا بیاد پایین؟ هیچپقت نبوده هردفه اومده پایین بعد ...

آفرین چه کار خوبی کردی

منم دقیقا عین تو شدم یه ماشین داشتم

فروختم

نصفشو دادم طلا سود کردم

اون نصفشو هم دادم سرمایه گذاری کردم ضرر بزرگی کردم

کاش همشو میدادم طلا