2777
2789
عنوان

با دوس پسرم سر ازدواج دعوا کردم بدجور😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 158 پست

چرا اینجوری می کنید؟؟😐

خب استارتر دوست نداره تو این سن ازدواج کنه.

اینارو باید اول رابطه باهم طی می کردن.

خواستگار نیست که حتما به زودی به ازدواج باید ختم بشه.

آدمها می تونن سال ها تو رابطه بمونن با پارتنرشون.

چرا فکر می کنید هر دختری نخواد تو سن کم ازدواج کنه احمقه؟؟ اتفاقا عاقله و نمیخواد تا از خودش مطمئن نشده وارد مسئولیت های سخت زندگی بشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودمم دوسش دارمدوس دارم بمونه تا وقتی تصمیم به ازدواج بگیرم باهم ازدواج کنیم

عقد کنین و عقد بمونین تا سنی ک تو میخوای

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

خب نمیشه خانم محترماون پسر الآن آمادگی ازدواج رو داره و قطعا تا الآن خیلی وقته منتظر مونده.شرایطش رو ...

بابا اون پسر الان جوگیر شده برای همین یه دفعه حرف ازدواج رو کشیده وسط

وگرنه از همون اول می رفت دنبال خواستگاری نه رابطه

شما ها چرا جو میدین حالا

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چرا اینجوری می کنید؟؟😐خب استارتر دوست نداره تو این سن ازدواج کنه.اینارو باید اول رابطه باهم طی می ک ...

والا آدم به خواستگار هم میتونه جواب منفی بده. اینجا میگن فقط ازدواج کنیم، حالا به هر قیمتی. نتیجشم میشه همین تاپیکهایی که میبینیم...

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یماهه

یه ماهه آشنا شدین بعد میگه ازدواج؟😐بعد چطور مطرح میکنه،مثلا میگه اخر هفته میخوام بیام خواستگاری؟

چقدر جدیه تو حرفش؟بعد اصلا تو توی یه ماه چطور فهمیدی ادم خوبیه و عاشقش هم شدی؟چقدر عجولید دو تاتون...

عزیزم عقد کنم که زنشم دیگه😐اسمش میاد رومبعد طرفو دوس دارم بشناسم اخه مگه میشه یهو ازدواج کرد

مگه پسر خوبی نیس خب اسمش بیاد روت چه بدی داره؟

ی چند ماه بعد خب عقد کن

تو عقد مسئولیت خانه داری و بچه داری اینا نیس دیگه زندگی خودتو داری

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

باهاش ازدواج کن ولی دوران عقد و ۴ سال کن دیر عروسی کن بزار که به همه کارات و هدفات برسی دوران عقد هم شیرینه هم اینکه وققتو زیاد نمیگیره عشق یه بار تکرار میشه اگه دوسش داری از دست نده

یماهه

😐😐😐

بعد یه ماه میخواد ازدواج کنه؟؟؟

مردم خواستگاری میرن آشناییشون بیشتر طول می کشه برسه به دوستی

نکنیا

بابا اون پسر الان جوگیر شده برای همین یه دفعه حرف ازدواج رو کشیده وسطوگرنه از همون اول می رفت دنبال ...

اون خیلی بدش از خواستگاری سنتی میاد اصلا قبولش نداره

و اینکه عزیزم من از خودم تعریف نمیکنم ولی من واقعا چهره بشدت زیبایی دارم اینم عاشق شده میگه من نمیتونم مث تو پیدا کنم تو خیلی خوبی تایپمی کامل😐😂