2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر فامیل

132 بازدید | 25 پست

نظرتون چیه

کسی تجربه داره و پشیمون شد یا نه

پیشنهاد یا چیزی

قدش بلنده

لیسانسه

شغلش ازاده فعلا

ماشین داره خونه ام باباش داره و میده

دو فرزندن بزرگه هست

من دانشجو ام هنوز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم دوسش داری؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب هر کسی یه عقیده ای داره

من خودم به شخصه مخالفم

چون به نظرم غریبه چون حد و حدود ها و مرزا حفظ شده احترام بیشتری قائل میشن

و دوست ندارم با کسی ازدواج کنم که از بچگی به چشم برادر بهش نگاه میکردم

و خب از همه مهم تر خوشم نمیاد خانواده همسرم از ریز و درشت زندگیم و خانوادم خبر داشته باشن که بخوان سرکوب بزنن

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱باردار نیستم اتیکت برای هدفمه قشنگم😅😉

خیلی اینجور ازدواج کردن نشد بچشون همه فامیلمون اینجورن بچه ها سالمن

باید آزمایش ژنتیک بدی

ممکنه نسل در نسل یک رشته که انتقال پیدا میکنه خاموش باشه و بچه دار بشی اون رشته دنا خاموش در بچه ت فعال بشه و نقص به وجود بیاد

روزی 300 با برنامه کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

عزیزم اینکه مناسب شما هست و معیارهای مد نظرت رو داره یا نه تشخیصش با خودت ولی اصلا و ابدا قبول نکن با خونواده شوهر یه جا زندگی کنی خواهی نخواهی زیر ذره بین قرار میگیری و اختلافات شروع میشه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

سلام.لطفا قضاوت نکنید و مسخرم نکنید.من مذهبی ام و18سالمه.یک دختر هست برعکس من بی حجاب.این دختر با رفیقاش داشت از مدرسه بر میگشت اول دوستاش بلند گفتن ستایش عروس شه صلوات.بعد گفتن دعای ندبه کیه و فلان رفتن جلو هی نگام میکردن.روز دوم هم هی نگام میکردن بعد دیدم مامان یکیشون داره من رو نگاه میکن.یکبارم داشتم نانوایی میرفتم سرش رو رو شونه رفیقش گزاشت بعد گفت 1 2 3.امروز هم مجلس فاطمیه بود دیدمش.اونم برگشت بعد رو شو مثل تنفر برگردوند.بعد با ابجی و مادرم که رفتیم اسنپ بگیره دختره اومد سمت ما رفت جلو تر بعد برگشت.یکروز هم چند تا دختر بودن فکر کنم رفقاش بودن بعد یکیشون گفت ستایش از این خوشش میاد طوری گفت که نشنوم ولی شنیدم.