2777
2789
عنوان

کراش بچگیم بهم پیشنهاد ازدواج داد باورتون میشه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 48 پست
همیشه دغدغه اینو دارم اگه شماره بابام بخوان باید چی بگم😔😂

لال شدم منم😂گفتم بدون احازه که نمیتونم من دیدم برگشته اونور تگا میکنه فوووت میکنه😂خب چیکار کنم مامانم جر میداد منو ببخشیدا😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونستم بدون اجازه شماره بدم که بعدشم با درس چطوری ازدواج کنمتازه هیچ شناختی ازش نداشتم و نمیدونم ...

فگر گردم دوسش داری رو اون حساب گفتم عزیزم فکر کردم شناخت داری اگه خانوادت اجازه نمیدن بهتر ندادی خوب بعصی با وجود ازواج ادامه تحصیل میدن

فگر گردم دوسش داری رو اون حساب گفتم عزیزم فکر کردم شناخت داری اگه خانوادت اجازه نمیدن بهتر ندادی خوب ...

درسته صددرصد توانایی دارن

ولی منم نه اینکه دوستش داشته باشم ولی پسر بدی نیست

بدبخت شماره خونه رو خواست نه شماره خودمو

دیگه هرچی قسمته

لال شدم منم😂گفتم بدون احازه که نمیتونم من دیدم برگشته اونور تگا میکنه فوووت میکنه😂خب چیکار کنم مام ...

😂اونم عصبی کردی

حالا ب مامانت گفتی

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

درسته صددرصد توانایی دارنولی منم نه اینکه دوستش داشته باشم ولی پسر بدی نیست بدبخت شماره خونه رو خواس ...

همبن دیگه منم چون تلفن خودت را نخواست میگم مشخصه پسره اصیلی هست رسم اصول سرش میشه نه از اون وک ولوو ها .قسمت باشه میشه

سلام.لطفا قضاوت نکنید و مسخرم نکنید.من مذهبی ام و18سالمه.یک دختر هست برعکس من بی حجاب.این دختر با رفیقاش داشت از مدرسه بر میگشت اول دوستاش بلند گفتن ستایش عروس شه صلوات.بعد گفتن دعای ندبه کیه و فلان رفتن جلو هی نگام میکردن.روز دوم هم هی نگام میکردن بعد دیدم مامان یکیشون داره من رو نگاه میکن.یکبارم داشتم نانوایی میرفتم سرش رو رو شونه رفیقش گزاشت بعد گفت 1 2 3.امروز هم مجلس فاطمیه بود دیدمش.اونم برگشت بعد رو شو مثل تنفر برگردوند.بعد با ابجی و مادرم که رفتیم اسنپ بگیره دختره اومد سمت ما رفت جلو تر بعد برگشت.یکروز هم چند تا دختر بودن فکر کنم رفقاش بودن بعد یکیشون گفت ستایش از این خوشش میاد طوری گفت که نشنوم ولی شنیدم.