2777
2789
عنوان

روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست
روز مادر چند شنبه است؟هدیه براشون وسیله نگیر. مثلا بلیط 5 جلسه استخر بگیر. توی این سن رسیدن به سلامت ...

میخواییم در حد پنج تومن باشه تقریبا

کارت استخر خودش داره از طرف محل کار پدرم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هفته پیش روز مادر بوده؟؟😭چرا من نفهمیدم بیچاره مامانم حرفی هم نزد وای راست میگی

عزیزمممم

هفتهی پیشِ رو، هفتهی اینده یعنی

من بد نوشتم معذرت میخوام

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
اگر متاهل هستی و خونه و زندگی خودت رو داری از قبل غذا درست کن. یه ذره حالت مهمونی و مفصل تر. یکهو با ...

نه متاهل نیستم عزیزم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

من امسال نمیتونم چیزی واسش بخرم پول ندارم

عزیزم اگه میتونی کیکی چیزی بپز خوشحالشون کن

یعنی هفته پیش روز مادر بوده؟؟😭چرا من نفهمیدم بیچاره مامانم حرفی هم نزد وای راست میگی

هفته آینده من ک دستم خالیه هیچ سالی نمیتونم چیزی براش بگیرم

هرسالم بروم میاره ک خواهرو برادرات فلان چیزو خریدن ولی من فقط میتونم تبریک بگم

خسته ام

عزیزم اگه میتونی کیکی چیزی بپز خوشحالشون کن

بلد نیستم متاسفانه

هرسال واسش یه چیزی میگرفتم حتی کوچیک ولی امسال واقعا نمیتونم اونم درکم میکنه

هفته آینده من ک دستم خالیه هیچ سالی نمیتونم چیزی براش بگیرم هرسالم بروم میاره ک خواهرو برادرات فلان ...

یعنی هیچ پولی تو جیبت نیست؟؟