2777
2789
عنوان

روز مادر

118 بازدید | 23 پست

خانما کمکککک

هدیه واسه روز مادر، تا پنج میلیون تومن چه چیزایی میشه گرفت؟

مادرم پنجاه و پنج ساله و محجبه هستن

پالتو و کفش تازه گرفته

لوازم خونه همه چی داره تقریبا

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند روز دیگه روز مادر هست؟؟؟

پنجشنبه هفتهی پیش رو عزیزم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
روسری شیک با یه چادر شیک بگیر واسش... زنده باشه همیشه مادرت گلم

ممنونم عزیزم

خدا عزیزانت رو حفظ کنه

چادر پارسال براش گرفتیم

پیش خودم میگفتم با خودش بریم براش مانتو مجلسی بگیرم ولی خب اگه بشه چیزی بخرم که احتیاج به حضور خودش نباشه خیلی عالی میشه

روز مادر چند شنبه است؟
هدیه براشون وسیله نگیر. مثلا بلیط 5 جلسه استخر بگیر. توی این سن رسیدن به سلامتی خیلی مهمه.
یا یک کلاس یوگا در نزدیکی خونه شون که رفت و آمد براش آسون باشه ثبت نامش کن.
یا بلیط سینمایی چیزی که با پدرتون با هم برن و بعدش هم با هم برن رستوران.
یه تجربه ی خوب بهشون هدیه بده به جای یک وسیله.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

کارت هدیه

دلم میخواد چیزی باشه که استفاده کنه

اتفاقا زن داداشم گفتم سکه گرمی یا کارت هدیه بگیریم ولی تصویب نشد😅

پنجشنبه هفتهی پیش رو عزیزم

یعنی هفته پیش روز مادر بوده؟؟😭چرا من نفهمیدم بیچاره مامانم حرفی هم نزد وای راست میگی

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

من امسال نمیتونم چیزی واسش بخرم پول ندارم

اگر متاهل هستی و خونه و زندگی خودت رو داری از قبل غذا درست کن. یه ذره حالت مهمونی و مفصل تر. یکهو با غذاها برو خونه شون و سوپرایزش کن.

یک کارت هم بگیر و با دست خط خودت از زحماتش تشکر کن. مطمین باش خیلی خوشحال می شه.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685